Hoppa till innehåll
Drift och underhåll är ett varumärke i Peab Anläggning Mellansverige och är verksamma inom yttre fastighetsskötsel, park samt vägdrift. I nära samverkan med våra kunder - stora som små - tar vi hand om den offentliga utemiljön för många människor. Vi ser till att landets invånare och besökare kan trivas och vistas säkert i vår utemiljö och trafik. Vi har stor erfarenhet av entreprenader som ställer höga krav på service, kvalitet, miljö och tillgänglighet.

Vi söker nu en gatudriftsarbetare till drift och underhåll i Stockholm. Vi erbjuder ett omväxlande arbete med utmaningar och varierande arbetsuppgifter i ett glatt och härligt arbetslag.

Om tjänsten

Som gatudriftsarbetare kommer du att utföra drift- och underhållsarbete samt anläggningsarbete på Stockholm stads gator. Arbetsuppgifterna är varierande och består exempelvis av:
  • Skyltmontage
  • Räckesmontage
  • Beläggningsarbete
  • Trafikavstängningar
  • Felavhjälpande underhåll
Visst arbete kan förekomma nattetid och beredskapstjänst ingår i rollen. Tjänsten är på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Om dig

Vi söker dig som är motiverad, engagerad och noggrann i ditt arbete. Som person är du handlingskraftig, social och har en digital teknisk nyfikenhet. Tidigare erfarenhet av arbete med drift och underhåll samt lokalkännedom är meriterande. B-körkort är ett krav för tjänsten, C-körkort är meriterande.

Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta Maria Osihn på telefonnummer: 070-779 42 56 eller via e-post: maria.osihn@peab.se
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 apr. 2023 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare