Biträdande kalkylingenjör

Biträdande kalkylingenjör

Peab drift och underhåll består av park och gatuskötsel samt yttre fastighetsskötsel. Finplanering, blomsterprogram, trädgårdsanläggningar, arboristtjänster, upprustning av parker och lekplatser är även fokuserade områden inom avdelningen för drift och underhåll. I nära samverkan med våra kunder - stora som små - tar vi hand om den offentliga utemiljön för många människor. Vi ser till att landets invånare och besökare kan trivas och vistas säkert i vår utemiljö och trafik. Vi har stor erfarenhet av entreprenader som ställer höga krav på service, kvalitet, miljö och tillgänglighet. Vi söker nu en biträdande kalkylingenjör till vår kalkylavdelning inom drift och underhåll.

Om tjänsten

Som biträdande kalkylingenjör på Peab kommer du till en början lära dig hur anbudsprocessen från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag fungerar. Du kommer att arbeta nära chefer och medverka i marknad strategiska beslut. Din fokus ligger på att upprätta anbudskalkyler och kontraktskalkyler för erhållna- samt kommande projekt. Tjänsten innebär även en konsultativ roll som stöd i organisationen gällande kalkyl- och kostnadsfrågor.

Om dig

Vi tror att du är i början av din karriär, alternativt jobbat något år med målet att bli en av våra framtida kalkylingenjörer. Vi ser gärna att du har en avslutad eftergymnasial utbildning. Det är starkt meriterande om du är förtrogen med gällande entreprenadjuridiska regelverk såsom AMA samt kalkylprogram som exempelvis MAP. Du har goda datakunskaper och trivs att arbeta med siffror. Du talar och skriver svenska samt innehar körkort.

För att trivas i rollen och i vår organisation har du ett professionellt och trevligt bemötande gentemot andra och tycker om att ta ansvar och driva kalkylarbetet framåt. Du är trygg i dig själv och stimuleras av samarbete med duktiga och drivna kollegor. Vi värdesätter ett strukturerat arbetssätt samtidigt som det är viktigt att du kan anpassa dig till förändringar i arbetet när sådana situationer uppstår.

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta Maria Osihn på 0707794256.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 apr 2023 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.