Hoppa till innehåll
Peab AB logotyp

Sjötekniker

Publiceringsdatum
29 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Nu söker vi en sjötekniker som vill vara en del av en positiv och engagerad arbetsgrupp med många spännande projekt. Din roll som sjötekniker innebär att du deltar i olika projekt som tex ombyggnationer och underhåll av kajer, bryggor och pontoner, bogsering, transporter, saneringsarbeten, muddring och sprängning. Arbetet innebär även pålning, bärgning samt upphuggning av fartyg, utläggning av länsar, bojar och pontoner samt uthyrning av arbetsbåtar och pontoner.

Om dig
Som person är du positiv, brinner för yrket och trivs med att arbeta i lag. Du har erfarenhet av marinnära anläggningsprojekt och god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vi ser även att du har:

 • Fartygsbefälsexamen klass VIII
 • Maskinbefälsexamen klass VIII
 • Godkänd läkarundersökning för sjöfolk
 • B-körkort

Meriterande om du även har:

 • Yrkesbevis inom byggrelaterat område
 • Andra utbildningar och kravkurser relevanta för yrket
 • Relevant erfarenhet för yrket
 • Kranförarutbildning lastbilsmonterad kran över 18 t/m
 • Säkrare lyft ISO
 • Truck
 • Utbildning för grävmaskin

Vi söker dig som vill arbeta i en grupp med tight sammanhållning och ha roligt på jobbet tillsammans med dina kollegor.

Tjänsten är på heltid med tillträde snarast. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten? Kontakta

Malin Sundvall, HR Partner på Malin.sundvall@peab.se.

Johan Bos, Platschef på Peab Marin johan.bos@peab.se

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Liknande Jobb

Peab AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 mars 2024 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.