Hoppa till innehåll
Peab AB logotyp

Servicearbetare

Publiceringsdatum
11 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Drift och underhåll söker nu en servicearbetare som vill vara med och bidra till våra projekt. Drift och underhåll är ett varumärke i Peab Anläggning Mellansverige och är verksamma inom yttre fastighetsskötsel, park samt vägdrift. I nära samverkan med våra kunder - stora som små - tar vi hand om den offentliga utemiljön för många människor. Vi ser till att landets invånare och besökare kan trivas och vistas säkert i vår utemiljö och trafik. Vi har stor erfarenhet av entreprenader som ställer höga krav på service, kvalitet, miljö och tillgänglighet.

Om tjänsten

Nu söker vi en servicearbetare till vårt kontrakt i västerort. Som servicearbetare arbetar du på uppdrag internt i organisationen men ser även till att själv ta in arbetsorderna. Du agerar självständigt med allehanda servicesysslor såsom reparation av grindar, lås, stängsel, staket, lekutrustning, snickarjobb, lättare anläggningsjobb som plattläggning eller ifyllning av asfaltsskador.

Vårt arbetsklimat erbjuder ett omväxlande arbete med stort eget ansvar och för rätt person finns stora möjligheter att utvecklas vidare inom företaget. Lättare administration ingår även i tjänsten som arbetsorderhantering och egenkontroller samt beställning av material. Vi ser gärna att du har grundkurs i säkerhet och underhåll av lekplatser eller liknande.

Om dig

Som person är du självgående, har en utpräglad serviceanda och god kommunikationsförmåga. Du är van att ta ansvar och driva egna projekt, är noggrann och flexibel och är lätt att samarbeta med. Arbetet är väldigt varierande och du har goda möjligheter till vidareutveckling

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.
Peab AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.