Hoppa till innehåll

Säljare
Stockholm Syd/Öst   

I rollen som säljare hos oss på Paulig planerar och genomför du kundpresentationer, skapar passande erbjudanden och driver hela säljprocessen från start till avslut samt uppföljning - med fokus på att bygga långsiktiga relationer och utveckla dina kunders affär. Med eget budgetansvar kommer du att presentera och sälja in volymdrivna kampanjer, nyheter, matkoncept och demonstrationer enligt budget hos distriktets befintliga kunder inom dagligvaruhandeln.

En viktig men också rolig del i uppdraget som säljare, är att bygga om och exponera Pauligs kategorier i butik. Det operativa arbetet hos dina kunder skapar rätt förutsättningar för att avdelningen har säljande och välfyllda hyllor, gavlar och exponeringar. Dessutom skall Pauligs befintliga produktsortiment i hyllan alltid vårdas och hållas levande. Du ansvarar för att butikerna utvecklas optimalt inom våra varugrupper avseende försäljning såväl som kreativitet och lönsamhet.

Din profil
För att vara framgångsrik som säljare hos oss är du en relationsbyggare som gillar att vara bäst! Vi söker dig som brinner för att göra affärer och din naturliga drivkraft är att bygga och skapa tillväxt, år efter år. Du är en affärsmänniska som förstår att det är du som driver och äger målet. Att du, precis som vi andra, har en passion för mat och smak ser vi som en självklarhet.

Du kommer att ingå i ett säljteam med 14 säljare där alla ansvarar för olika distrikt. Ditt distrikt innefattar Södermalm, Enskede / Tyresö samt Nacka och Värmdö. Lämplig bostadsort är inom distriktet med omnejd. Du rapporterar till regionchefen.

Kvalifikationer

 • Minst ett par års erfarenhet av försäljning eller butik från DVH
 • Erfarenhet av att planera och disponera din egen tid
 • Ett högt inre säljdriv och du brinner för att göra affärer
 • Förmåga att bygga och utveckla starka kundrelationer
 • Analytiskt affärssinne, där du förstår vikten av lönsamhet
 • Goda säljresultat dokumenterade

Vi erbjuder
Som säljare hos oss erbjuds du en personlig och yrkesmässig utveckling. Vi är ett värderingsstyrt bolag där vi strävar efter att vara nyfikna, vilja vara bäst och att växa tillsammans. Det är ord som genomsyrar hela vårt dagliga arbete såväl självständigt som i samarbetet med kollegor, leverantörer och kunder.

Du får också:

 • en smakfull produktportfölj med starka varumärken
 • en arbetsplats i en familjär och positiv miljö, omgiven av kollegor med höga ambitioner
 • ett högt tempo där din personliga insats är helt avgörande
 • tjänstebil
 • frihet under ansvar

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Daniel Bjerndal. Du når Daniel på 0720-92 09 63.

Välkommen med din ansökan! 

Om företaget
Paulig Group är en finsk livsmedelskoncern med starka varumärken som Santa Maria och Risenta. Santa Maria är norra Europas ledande smaksättningsföretag och har även har en stark inriktning på etnisk mat. Under varumärket Santa Maria finns vi bl.a inom kategori Kryddor, Tex-Mex, Asia och BBQ. Risenta har en profil inom hälsa och hållbarhet. Vi är marknadsledare inom kategori fröer och kärnor, linser och torra bönor på den svenska marknaden. Vi har även en väldigt stark position inom müsli, snacking och specialmjöler.

Paulig Group logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
05 nov. 2023 (32 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup
http://www.saljpoolen.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga
Linköping
Organisation & ledning
Företagslogga
Jönköping stad
Organisation & ledning
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga