Hoppa till innehåll

Komponentmekaniker Patria Helicopters, Arlanda

Har du arbetat som mekaniker med bilar, tåg eller flyg? Bli Komponent mekaniker hos Patria Helicopters i Stockholm - Arlanda

Är du en detaljorienterad, mekaniker och intresserad av flyg? Har du ett stort intresse av att förstå hur olika komponenter fungerar? Tycker du om att plocka isär och sätta ihop? Då kan du vara personen Patria Helicopters söker för att utöka sitt team av komponentmekaniker!

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Patria Helicopters är en väletablerad och internationell aktör inom av helikopterunderhåll, helikopterkomponenter och utrustning samt motorer, uppgraderingar och modifieringar. Patria finns på flera platser över hela Europa och deras tjänster är mycket efterfrågade varför deras företag just nu befinner sig i en snabb tillväxtfas!

Som komponentmekaniker på Patria Helicopters kommer du att ingå i ett team av passionerade mekaniker på en arbetsplats som värdesätter lagarbete och karriärutveckling.

Dina arbetsuppgifter
  • Utföra underhåll på mekaniska och hydrauliska komponenter (demontering, rengöring, visuell och dimensionell inspektion, NDT-inspektion, reparation, montering, testning, felsökning)
  • Läsa och tolka underhållsmanualer (på engelska), servicebulletiner, teknisk data och andra specifikationer för att fastställa genomförbarhet och metod för att reparera eller byta ut felaktiga eller skadade komponenter.
  • Packa/packa upp komponenter och utföra lagerkontroll.
  • Följa rutiner och processer som beskrivs i underhållsmanualer.
  • Se till att underhåll har slutförts, undertecknats och registrerats korrekt.
  • Rapportera händelser till underhållsansvarig.
Värt att veta

Du kommer att ingå i ett befintligt team av fem komponentmekaniker och rapportera till underhållschefen och underhållsansvarig. Du kommer att vara stationerad på Patria Helicopters kontor på Arlanda, Stockholm. Det finns gratis parkering och möjlighet att resa med kollektivtrafik finns (en 20 minuters promenad från kontoret). Arbetstiderna är 07:00-16:05 (måndag - torsdag) och 07:00-13:30 (fredag) med flextidsförmåner. Personalen är kollektivavtalsanslutna och företaget erbjuder även friskvårdsbidrag samt arbetsmobil. Det finns till och med ett personalgarage för dem som tycker om att meka med sin bil på fritiden.

Våra förväntningar

Som individ har du ett öga för detaljer och är extremt noggrann i ditt arbete. Du har inga svårigheter att utföra procedurer enligt instruktioner och riktlinjer. För att lyckas i denna roll förväntar vi oss även att du har:
  • Goda kunskaper om tekniska verktyg och praxis.
  • Förmågan att tolka tekniska ritningar och geometriska toleranser.
  • Minst 6 månaders erfarenhet av underhåll, reparation, drift (MRO).
  • Behärskar tekniskt vokabulär på engelska (skriftligt och muntligt) utan problem. Patrias koncernspråk är engelska, svenska är inget krav för denna tjänst.
Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Patria Helicopters logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
10 dec. 2023 (9 dagar kvar)
Typ av anställning

Kontaktperson
Cilla Lennér
Email
Telefon

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb