Distriktansvarig säljare

Distriktansvarig säljare

Distriktsansvarig säljare
Norra Stockholm / Mälardalen

Passione Italiana söker dig som är driven, du har en utvecklad entreprenörsådra och ett genuint intresse för färskvaror inom charkuterier och ostar. Har du säljerfarenhet och arbetat i livsmedelsbutik inom kategorin färskvaror kan du vara den vi söker!

Arbetsbeskrivning
Som distriktsansvarig säljare hos Passione Italiana kommer du bli en del av bolagets fortsatta expansion. Du kommer att tillhöra det norra Stockholmsdistriktet och bearbeta dagligvaruhandeln, framför allt ICA, Coop och Hemköp.

Genom hög närvaro och stor passion kommer du inspirera beslutsfattarna till utveckling av våra samarbeten och sortiment. Vi ser oss själva mer som butiksutvecklare än traditionella säljare, vilket innebär ett coachande och inspirerande förhållningssätt gentemot våra kunder. Tjänsten innebär att utveckla både nya och befintliga kundsamarbeten.

Du utgår från hemmet med lämplig bostadsort norr om Stockholm, rapporterar till bolagets försäljningschef och samarbetar med dina kollegor i företaget.

"Min vision som arbetsgivare är att ge en plats i ett säljteam där man ges delaktighet i stora och små frågor där allas färdigheter och kunskaper vävs in i beslutsprocessen. 

Vår önskan är att finna vår nya teamspelare som på ett professionellt sätt kan tillföra kunskaper och kreativa affärslösningar som distriktansvarig säljare förStockholm / Mälardalen. Brinner du som oss för det italienska kökets mattraditioner välkomnar vi dig att ingå i vårt team."

Läs mer om vad VD Joakim Johansson har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/passione-italiana/

Vi erbjuder
I denna roll får du möjlighet att vara delaktig i företagets utveckling. Du uppmuntras till att vara kreativ och att sätta din prägel på försäljning och säljdistriktet. Du kommer arbeta i nära relation med småskaliga italienska och spanska producenter och sprida deras matpassion vidare till de svenska hushållen.

Din profil
För att trivas och lyckas hos oss behövs ett stort mat-intresse och en stark vilja att inspirera och vårda relationer. Du är passionerad, engagerad och serviceinriktad med ett sinne för affärer på ett analytisk och strategisk vis.

Du som söker denna tjänst har:

  • Butikserfarenhet från dagligvaruhandeln
  • Säljerfarenhet, gärna inom färskvaror 
  • Kunskap om färskvaror
  • B-körkort
  • Har flytande svenska, både i tal och skrift

Kontakt
För mer information, kontakta Erik Bilger, försäljningschef på Passione Italiana via mail: erik@passioneitaliana.se. Ansökning sker endast via länken nedan.

Urval och intervjuer sker löpande. Tillträde omgående eller efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Företagsbeskrivning
Vår passion är att inspirera och sprida kunskap om Italiens och Spaniens mattraditioner från de mer småskaliga producenterna. Råvarans genuina ursprung, den traditionella historiska smaken och böndernas varma kärlek till den egna produktionen är något vi värdesätter. Med mångfald av produkter och smaker inspirerar vi gamla som unga till nya matupplevelser!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Butik, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 3 maj 2023 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!