Hoppa till innehåll
Parkit logotyp

Mötesbokare till Parkit

Ansök nu
Vi erbjuder en möjlighet för dig att kliva in som mötesbokare på ett start up i stark tillväxt! Du jobbar med fast + rörlig lön och du har goda förutsättningar att påverka din lön själv. Om du är hungrig och vill utvecklas kan detta vara rollen för dig. Parkit hjälper sina kunder med smarta, digitala lösningar som bidrar till ökad funktion och intjäning samtidigt som bilister får en smidig parkeringsupplevelse. Ansök om du vill vara med på resan!

Om rollen

Du erbjuds en utmanande och spännande roll i ett snabbväxande företag. Du kommer att få arbeta i en modern arbetsmiljö med hög teknisk kompetens och engagerade kollegor där du har möjlighet till karriärutveckling inom företaget. På huvudkontoret kommer du sitta tillsammans med 6 kollegor.
Dina arbetsuppgifter innebär att du dels ringer BRF:er utifrån ringlistor och bokar in säljarna på ett kundmöte. Det ingår också att prospektera fram nya kunder. Tjänsten är en direktrekrytering där du blir anställd direkt hos Parkit. De erbjuder en fast grundlön i kombination med en förmånlig provisionsmodell. Dina arbetstider kommer att vara måndag-fredag, kontorstider.

Vi söker dig som

Innehar en gymnasieexamen
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då kommunikationen kan ske på båda språken
  • Är duktig på att kommunicera
Vi värderar högt dina personliga egenskaper och vi tror att du är:
  • Resultatinriktad
  • Orädd
  • Driven
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Ort: Stockholm, Älvsjö
Urval: Löpande

Du söker tjänsten enkelt genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Kontaktperson
Paula Rosén
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
20 juni 2023 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare