Hoppa till innehåll
Paradox Security AB logotyp

Teknisk säljare till larmföretag

Paradox Security grundades 1998 och erbjuder heltäckande säkerhetssystem med fokus på inbrottslarm, kameraövervakning, passagesystem, porttelefoni och produkter för brand och utrymning. Med rätt mjukvaror och IP-teknologi hjälper vi våra kunder att ta kontroll över sina säkerhetslösningar var som helst i världen. Hos oss blir du en viktig del i ett litet företag där vi hjälps åt och tar hand om varandra.

Arbetsuppgifter
Våra kunder är till exempel larminstallatörer, fastighets- och industriägare. Som säljare hos oss jobbar du en del mot våra befintliga kunder, men du förväntas också skapa nya affärsmöjligheter och du har mycket kundkontakt, både via telefon och på plats hos kund. Du gör behovsanalyser, tar fram lösningar och presenterar dem, och lägger sedan ut jobbet på någon av våra samarbetsföretag. Eftersom vi är ett litet företag förväntas du också hjälpa till med first line samtal när det finns behov av det. Till din hjälp finns vår supportavdelning, en erfaren säljare och vår engagerade vd och säljchef.

Tjänsten innebär stort eget ansvar och för att lyckas måste du vara väldigt serviceinriktad och initiativtagande. Du bör också vara strukturerad, noggrann och bra på att planera och följa upp.

Vi har dessutom följande krav:
  • Du måste ha körkort
  • Du får inte förekomma i brottsregister
  • Du talar och skriver flytande svenska och engelska

Vårt erbjudande

Vi tror att du har en teknisk bakgrund, är van vid och gillar att ge bra service, men är sugen på att få jobba tightare mot kunderna och få följa dem hela vägen från offert till installation och eftersupport. Kanske jobbar du med support eller installationer idag, och vill ta chansen att också lära dig försäljning? Jobbar du redan med någon typ av teknisk försäljning så finns stora möjligheter att bredda både kunnandet och rollen.

Hos oss får du lära dig försäljning från grunden med bra stöttning. Du får en fri och omväxlande vardag i ett litet och kunnigt gäng, samtidigt som du blir en del av något större: Paradox ägs av Skandinaviska Områdesskydd, vilka är en del av koncernen Vestum. Vi behöver din hjälp så snart som möjligt så skynda dig att ansöka! Välkommen med din ansökan till jobb@skandinaviska.nu.
Mer info
Kontaktperson
Johan Diseus
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 nov. 2023 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Paradox Security AB grundades 1998 i Stockholm, med visionen att bidra till ett säkrare och tryggare Sverige. Att vi älskar smarta, tekniska lösningar är bara en bonus! Sedan 2021 ägs Paradox Security av Skandinaviska Områdesskydd och är en del av börsnoterade Vestums koncern.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare