Hoppa till innehåll
Pantbanken logotyp

Finguld / Pantbanken Sverige Online söker junior värderingsassistent till Stockholm.

Kvalifikationer

Erfarenhet från pantbanks- eller guldbranschen är positivt men även erfarenheter från olika serviceyrken som butik, restaurang, hotell, telefonförsäljning intressant då mötet med människor är vad yrket handlar om.

Om jobbet

Är du vår näste värderingsassistent.

Finguld sysslar med ädelmetallinköp och är en del av Aktiebolaget för Varubelåning som grundades 1866. AB för Varubelåning är även känt som Pantbanken Sverige och är det snabbast växande pantlåneföretaget i Sverige med över 25 butiker runt om i landet. Vi har även pantbanker i Finland och Norge. Pantbanken Sverige Online är bolagets helt digitala pantbank.

Vill du arbeta i ett spännande och expansivt företag där vår glada och kunniga personal drivs av högt servicetänk med nöjda kunder som mål har du hamnat rätt. Just denna tjänst är junior och ger dig en möjlighet att lära dig yrket från den absoluta grunden. Har du erfarenheter från branschen eller liknande branscher är det en fördel men inget krav. Är du flerspråkig är det ett plus. Då verksamheten bedrivs online behöver du vara bekväm framför en dator. Teknisk support gentemot kunder förekommer.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av värdering, inköp och belåning av värdeföremål, förberedande och genomförande av våra populära internetauktioner samt kundservice över mail och telefon.

Att arbeta som hos Finguld / Pantbanken Online är att sätta kunden i första, andra och tredje rum.

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Ansökan mailas till peter.sandberg@pantbanken.se. Bifoga referenser.

Bakgrund/säkerhetskontroll görs på slutkandidaterna.

Om anställningen

Lön
Fast månadslön

Arbetsplats centrala Stockholm.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 okt. 2023 (29 dagar kvar)

Liknande jobb