Hoppa till innehåll
Nu söker vi på Pannpartner efter en servicetekniker! Brinner du för service och kvalité? Gillar du att arbeta i ett team med mycket frihet och ansvar? Vill du vara med på en spännande resa med arbetsglädje, höga ambitioner och medarbetarengagemang är självklara ingredienser?

Arbetsuppgifter:

I rollen som Servicetekniker kommer du att vara en viktig del av vårt service- och underhållsteam.

Du kommer att arbeta med förebyggande underhåll, service, felsökning, installationer och driftsättning av våra ång- och vattenbehandlingsprodukter.

Arbetet kommer att inkludera resor och ibland övernattning på andra platser.

Din profil:

Vi ser fram emot att träffa dig som har en passion för problemlösning och tekniska utmaningar.

Du är van vid att arbeta självständigt med stöd av kollegor och ledning.

Du är framåtsträvande och har en förmåga att planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Din professionalism, struktur och serviceinriktning är kännetecken som vi värdesätter högt. Dessutom har du B-körkort och behärskar MS Office-paketet

Vi önskar att du har:

Arbetslivserfarenhet och/eller dokumenterad kunskap inom något eller flera av följande områden: rör- eller elinstallationer, ångpannor, ångsystem, styr- och reglerteknik, olja/gasbrännare och vattenreningsutrustning.

Tjänsten är på heltid och utgår från kontoret beläget i Hammarby Sjöstad.

Vill du vara med på vår spännande resa? Ansök redan idag!

Ansökan: Skicka din ansökan tillsammans med CV och personligt brev till jonas.olsson@pannpartner.se Märk ämnesraden med "Servicetekniker
Pannpartner AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
27 nov. 2023 (-1 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Pannpartner är ett väletablerat familjeägt företag med en stark specialistkompetens inom ångpannor, ångsystem och vattenbehandlingsutrustning.

Ånga används bland annat för livsmedelsförädling, öl- och sprittillverkning, godistillverkning, luftbefuktning, batteritillverkning, sterilisering inom sjukvården, papper- och kartongtillverkning och en mängd andra industriella behov

Som företag strävar vi efter att vara det självklara valet för våra medarbetare, leverantörer och kunder. Det vill vi uppnå genom att vara en sund och flexibel arbetsplats där resultat, prestation, och utveckling uppmuntras.

Med den pågående omställningen mot grön energi ser vi en ökad efterfrågan på våra produkter och tjänster, vilket öppnar upp för spännande möjligheter.