Hoppa till innehåll

Key Account Manager
Stockholm

Vi tror på att hjälpa företag över hela Europa att prestera på topp, ostoppbara och rustade för varje situation. Vi sätter en ny standard för stryktålig mobilteknologi där hållbarhet står högst upp på dagordningen för de flesta organisationer och avdelningar. Våra datorer är otroligt motståndskraftiga mot stötar, damm, fukt och andra påfrestningar. Detta gör dom hållbara och kan användas i tuffa miljöer. Vi erbjuder även surfplattor och mobila lösningar. Produkterna går under namnet ”Rugged Solutions”. Varje lösning är unik och kan anpassas till våra kunders behov.

Vi erbjuder
Panasonic Connect är ett globalt företag med betydande marknadsandelar i Europa och en stark tillväxt. Detta ger dig en trygg och stabil anställning där du får möjlighet att arbeta med den senaste tekniken inom ”Rugged Solutions”, genom våra produkter inom Toughbook, samt branschens vassaste kollegor.

Vi tillverkar allt själva, vilket ger oss kontroll på hela produktionskedjan med säkra leveranser. Våra kommunikationsvägar är korta, vilket ger oss snabba beslutsprocesser.

Befattningsbeskrivning
Som Key Account Manager kommer du att bearbeta den svenska och nordiska marknaden genom att aktivt identifiera och kontakta kunder och partners. Med din erfarenhet och ett starkt affärsmannaskap, tar du fram och presenterar bästa lösningen för kundens behov. Våra kunder finns inom alla branscher där behovet av våra produkter och lösningar finns. Här arbetar du med att förankra våra lösningar på ett tryggt och professionellt sätt, där du kan påvisa fördelen med att investera i Panasonic Connect. Du kommer även att verka på en global marknad då våra kunder finns representerade i andra länder, och man förväntas vara kontaktytan även mot dessa.

Du rapporterar till Country Manager för Norden och ingår i ett team med fem personer.

Arbetsuppgifter
I din roll kommer du att föra diskussioner på en teknisk nivå för att möta olika representanter hos kunder, som inköpare, mjukvarututvecklare och ledning. Du identifierar rätt person att kommunicera med för att förankra produkterna och anpassar dialogerna till vem du pratar med. När affären är i mål har du en fortsatt dialog för att säkerställa att skräddarsydd produkt levereras enligt avtal.

  • Behovsanalys hos kund för att skräddarsy lösning
  • Navigera i externa kontakter för att identifiera personer du förankrar lösningar hos
  • Ta fram presentationsmaterial anpassat till specifik kund
  • Ta fram investeringskalkyler
  • Kontakt med IT- leverantörer för att etablera partnerskap

Din profil
Du har ett starkt affärsmannaskap med god kommunikativ förmåga som gör att du förankrar fördelarna med att investera i våra stryktåliga datorer, på ett förtroendeingivande sett. Med din professionella erfarenhet, ställer du rätt frågor för att hitta specifika lösningar, som motsvarar kundernas behov. Med fördel har du tidigare erfarenhet av branschen.

  • Kunskap och erfarenhet av att ta fram investeringskalkyler
  • Duktig presentatör och tar lätt fram digitala presentationer i verktyg som t.ex. PowerPoint
  • Orienterad i branschen och intresserad av IT-lösningar

Som person är du initiativtagande och trygg i din yrkesroll. Du har en hög ambitionsnivå och trivs i en roll med högt tempo. Du är resultatinriktad och trivs med att arbeta mot uppsatta mål.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Alexandra Hartzell, 0768-366563 och Malou Magnusson, 0768-366563, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 maj 2023 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare