Projektledare med intresse för logistik till Pagero!

Projektledare med intresse för logistik till Pagero!

Just nu söker vi en Projektledare till Pagero i Stockholm! Har du erfarenhet av projektledning och är sugen på att ta steget vidare? Har du ett intresse för teknik och logistik samt vill jobba tvärfunktionellt med personer från olika delar i organisationen? Vill du även få möjligheten att utveckla dina yrkeskunskaper i en kreativ och dynamisk miljö? Läs då vidare och ansök redan idag!

OM TJÄNSTEN:
Som projektledare hos Pagero kommer du ta ansvar för olika projekt inom digitalisering och automatisering av finansiella processer. Du kommer att vara den sammanhängande länken i projekten mellan olika avdelningar för att driva projekten framåt. Rollen är omväxlande och det primära ansvaret är att agera som projektledare i avdelningen inom TMS. Detta gör du genom att leda stora och/eller komplexa tekniska projekt från början till slut. Du kommer även att tillhandahålla Pageros kunder med hjälp och agera expert på Pagero Services. Rollen innebär tvärfunktionellt samarbete med projektteamet, integratörerna och avdelningen för R&D som finns i både Stockholm och Göteborg.

Här ingår du även i ett familjärt företag där det är högt i tak och din utveckling kommer att prioriteras och vara viktig för företagets resa framåt. Avdelningen TMS kan beskrivas som en "entreprenöriell" del av hela Pagero och passar dig som trivs i en snabbväxande miljö.

Tjänsten passar dig som gillar att jobba med kunder och nära samarbete med kunder. Det är även riktad till dig som har intresse för logistik/supply chain management och har några års erfarenhet av det sedan tidigare. Du kommer att påbörja anställningen med en gedigen introduktion för att komma in i rollen och lära känna Pagero som företag.

Några av dina arbetsuppgifter som ingår i rollen:
 • Genomföra förstudier hos kund
 • Resursallokering för projekt
 • Projektplanering och styrning mot milstolpar
 • Guida, utbilda och hjälpa kunder till bästa lösningar
 • Proaktiv utveckla kundanvändning av Pagero-tjänster
 • Affärsanalys för nya marknader, länder eller tjänster
 • Leda workshops med kund och projektteam
 • Definiera och förbättra interna processer
VI SÖKER DIG SOM HAR:
 • Minst 2 års erfarenhet av att jobba som projektledare
 • God teknisk förståelse
 • Intresse för teknik och logistik
 • Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift då båda språken kommer att användas i arbetet
 • Erfarenhet av att jobba mot kund och är bekväm med det
Det är meriterande om du har:
 • Erfarenhet och förståelse för logistikbranschen
 • Akademisk examen inom datateknik, systemvetenskap, datavetenskap eller motsvarande
För den här rollen kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet. För att både lyckas och trivas rollen är du noggrann och strukturerad som person. Du är social begåvad och är bekväm med kundmöten såväl som interna möten med olika team. Du trivs i en snabbväxande miljö och drivs av att jobba mot uppsatta mål. Utöver det bör du ha ett genuint teknikintresse då tjänsten innebär att leda komplexa tekniska projekt.

OM KUNDFÖRETAGET:
We believe business should be easy. That is why we are building the world's largest, open business network. With our cloud-based network, you can reach any business, anywhere in the world - no matter how many borders your operations may cross. We take care of the technical and regulatory requirements across your entire order-to-cash, purchase-to-pay and freight processes, to give you data accuracy and security, transparency and real-time visibility. All this through a single connection. Find out more about Pagero here.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att du kommer att anställas av kunden från start.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Placering: Kungsgatan 64, Stockholm
 • Rekryteringsansvarig: Linda Ye
 • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?

Sökord: Pagero, IT-projektledare, teknik, Applikation, Projektledning, logistik, supply chain management, TMS, Stockholm, Göteborg.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Friday Tech Recruitment
Sista ansökningsdag 3 apr 2023 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?