Hoppa till innehåll
OX2 logotyp

Purchase to Pay excellence till OX2 AB, Stockholm

Ansök nu

Vill du vara med oss och accelerera omställningen till förnybar energi? Har du god erfarenhet av AP? Alltid gått i gång lite extra på förändringsarbete? Här erbjuds du en spännande roll inom Accounts Payable, där du får möjlighet att påverka tillsammans med kunniga kollegor i ett ambitiöst företag som snabbar på utfasningen av fossila bränslen. Vi är i en stark tillväxtfas och behöver dig som hjälper oss bli mer effektiva inom AP, vi kallar rollen Purchase to Pay Excellence. Du rapporterar till Ekonomichefen och vi sitter i fina lokaler i Gamla Stan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:

  • Ansvara för förändringsarbetet inom AP, både kulturellt- och processinriktat
  • Driva all systemutveckling och processutveckling inom AP
  • Styra det strategiska arbetet
  • Processkontor & robotiseringsprojekt
  • Säkerställa automation av samtliga manuella betalningar
  • Ansvara för pre-study ERP gällande AP-delar och därefter leda det arbetet från AP
  • Personalansvar

Kvalifikationer och erfarenhet:
Vi söker dig som har god erfarenhet av Accounts Payable och som har förståelse för dess flöden och processer, gärna från en större ekonomifunktion och att du kan dela med dig av ”best practice”. Rätt person har också ett IT-intresse och har varit involverad i systemarbete och IT-processer kopplade till ekonomiflödet tidigare. Har du arbetat på SSC tidigare eller på tillväxtbolag ser vi det som positivt.

Personliga egenskaper
Som person behöver du vara kommunikativ och ha ett starkt eget driv att gå i mål med det du tar dig an. Även om du kommer ha ett stort eget ansvar i denna roll krävs det att du är en utpräglad lagspelare. Just nu befinner sig OX2 i en stark tillväxtfas så det här är en roll för dig som gillar förändring

Placeringsort: Gamla Stan

Vad erbjuder företaget dig?
Hos OX2 arbetar du för ett professionellt och ambitiöst företag som är engagerat i att accelerera tillgången till förnybar energi för att påskynda övergången till ren energi. Vi arbetar inte bara för en hållbar värld, vi satser även på att hållbara medarbetare med bl a mindfulnes. Eftersom OX2 växer så det knakar och ständigt etablerar sig på nya marknader runt om i världen, ges du stora utvecklingsmöjligheter i din roll. Här ger vi dig befogenhet att agera, genom att ge dig erfarenhet och ansvar att göra stora saker och att verkligen få påverka på riktigt!

Om OX2:
OX2 är en fullt integrerad leverantör av förnybara energilösningar i stor skala. Vi är ett internationellt multitekniskt företag som samlar de skarpaste hjärnorna och mest ambitiösa lagspelarna för att ta itu med den definierande utmaningen i vår tid: övergången från fossila bränslen till ren energi, den större övergången till ett hållbart samhälle och ekonomi. Vi accelererar tillgången till förnybar energi. Försäljningen år 2022 var cirka 7,6 miljarder SEK. Företaget har nästan 400 anställda och har sitt huvudkontor i Gamla Stan, Stockholm. OX2 är noterat på Nasdaq Stockholm sedan 2022. För mer information besök: www.ox2.com

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
17 juli 2023 (48 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare