Hoppa till innehåll
Oral Care logotyp

Redovisningsekonom till Oral Care i Stockholm

Ansök nu
Oral Care i Stockholm söker en nyfiken redovisningsekonom som vill bli en del av vår spännande tillväxtresa.

Vill du vara en del av Sveriges största privata vårdgivare inom tandvård? Oral Care söker en engagerad redovisningsekonom som vill utvecklas i rollen och förstärka vårt härliga team. Hos oss får du möjlighet att vara med när Oral Care växer och bidra med dina kunskaper inom redovisning.

Ditt anställningserbjudande

Som redovisningsekonom på Oral Care får du möjlighet att växa och utvecklas i en prestigelös och hjälpsam arbetsmiljö. Tillsammans med vårt dedikerade ekonomiteam kommer du att ansvara för löpande redovisning, bokslutsarbete, avstämningar, anläggningsregister/avskrivningar och andra varierande ekonomiuppgifter. Här finns gott om siffror och trevliga kollegor som stöttar din personliga och professionella utveckling.

Vi sitter i ljusa och fina lokaler precis vid Globens tunnelbanestation.

Dina arbetsuppgifter
  • Ansvara för löpande redovisning och bokföring.
  • Delta i bokslutsarbetet.
  • Utföra avstämningar noggrant och effektivt.
  • Hantera anläggningsregister och avskrivningar.
  • Utföra övriga ekonomirelaterade uppgifter på vår avdelning.
Värt att veta

Har du någonsin funderat över hur det skulle vara att arbeta på ett företag som förändrar människors liv varje dag? På Oral Care har vi en passion för att förbättra människors hälsa och självförtroende genom att erbjuda högkvalitativa oralvårdsprodukter och tjänster. Denna känsla genomsyrar hela företaget och självklart även oss på ekonomiavdelningen.

Just nu håller vi på och implementerar Fortnox och vi följer K3-regelverket.

Våra förväntningar

Vi söker dig med några års erfarenhet som redovisningsekonom eller redovisningskonsult. Som person är du noggrann, strukturerad och prestigelös. Dessutom har du förmåga att snabbt sätta dig in i nya situationer samt att samarbeta smidigt med andra. Du har självständigt arbetat med bokföring och månadsbokslut. Vi ser också att du har jobbat med momsdeklarationer och har kunskap om anläggningsregister. Vidare söker vi dig som har goda kunskap i Excel samt talar och skriver obehindrat på svenska.

Intresserad?

Rekryteringen sker i samarbete med TNG, specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Mer info
Kontaktperson
Malin Mitzén
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 okt. 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare