Hoppa till innehåll
Vi söker nu dig som är intresserad av att ha en utvecklande ekonomiroll där du kommer arbeta heltäckande med ekonomi i ett mindre bolag med korta beslutsvägar. Som ekonomiansvarig på OPR-Finance kommer du att vara ansvarig för det löpande bokslutsarbetet och den finansiella rapporteringen.

I arbetsuppgifterna ingår:

 • Bokslut- och redovisningsprocessen
 • Månadsvis rapportering till VD och moderbolag
 • Upprätta månadsbokslut, årsbokslut, årsredovisning
 • Momsdeklaration & Inkomstdeklaration
 • Analysera och förklara bolagets finansiella ställning och operationella resultat, inklusive prognos och månadsresultat
 • Ansvar för likviditetsprognoser·
 • Budgetarbete
 • Vara delaktig i koncerngemensamma IT-projekt på ekonomisidan
 • Utveckla och förbättra intern kontroll, rutiner och processer inom boksluts- och redovisningsprocessen.
 • Samarbeta med övriga avdelningar inom företaget.
 • Företagets kontaktperson gentemot revisorer och finansiella partners.
 • Övriga ad-hoc uppgifter
Din profil / kompetenser

Vi tror att du har en Högskoleutbildning med inriktning mot ekonomistyrning eller motsvarande samt minst ett par år av kvalificerat redovisningsarbete. Vidare har du ett genuint redovisningsintresse där du regelbundet håller dig uppdaterad gällande lagar och regler kring redovisning och skatt. Du har goda kunskaper i Microsoft Excel och är en van användare av affärssystem. Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba i ekonomisystemet Business Central. OPR-Finance använder sig av BFN:s regelverk K3 vid bokslutsarbetet, kunskaper erfarenheter ifrån detta regelverk är meriterande.

I den här rekryteringen så lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du trivs att arbeta med frihet under eget ansvar och som person är du strukturerad, noggrann, lösningsorienterad och har lätt för att samarbeta med andra människor. Du är självgående med mycket eget driv. Då arbetet ofta innebär att du håller på med flera uppgifter samtidigt är det viktigt att du kan fokusera och prioritera. Vidare har du lätt att sätta dig in i nya uppgifter och ta dig an utmaningar.

Övrig information

Vi går igenom alla ansökningar löpande och är du en av de kandidater som bäst matchar tjänstens kravprofil kontaktar vi dig för en kortare telefonintervju.

Omfattning: Heltid med start omgående

Plats: On-site, centrala Stockholm

Lön: Fast månadslön, friskvårdbidrag och andra goda förmåner
Mer info
Kontaktperson
Rebecca Nyhlén
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 juni 2023 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OPR-Finance AB är ett svenskt företag med tillstånd av Finansinspektionen att bedriva finansieringsverksamhet. OPR-Finance AB är en del av den finländska finansieringskoncernen OPR-Finance Oy, som erbjuder mångsidiga finansieringslösningar både till konsument- och företagskunder i fyra olika EU-länder. OPR-Finance AB har varit verksamma sedan 2014 och har produkter som OPR-Företagslån, OPR-Företagslån Flex och Everyday+. Vi har vårt kontor beläget på Kungsbroplan med fin utsikt över Klara Sjö.

OPR-Finance erbjuder en social arbetsplats som arrangerar mycket aktiviteter för sina medarbetare samt stor möjlighet till att få vara med att påverka och bidra till fortsatt utveckling av bolaget.

Liknande jobb