Hoppa till innehåll
Online Media Sweden AB logotyp

Account Manager

Publiceringsdatum
13 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Account Manager till Stockholm

Cure Media är den ledande influencer-marknadsföringsbyrån i Norden och belönades nyligen som årets Influencer Marketing Agency. Vi fokuserar på datadriven och strategisk influencer marketing, och arbetar med varumärken som H&M, H&M Home, Sephora, DHL och NK.

Vi ser en ljus framtid och söker nu dig som är passionerad, driven och vill vara en del av vår resa mot att bli det bästa valet för varumärken och influencers i Europa.

Om rollen
Du kommer att ingå i ett progressivt och innovativt säljteam. I rollen som Account Manager skapar du nya affärer genom att kontakta potentiella kunder, genomföra möten samt skapa en influencer-marknadsföringsstrategi för nya kunder. Detta genom insikter, research och med hjälp av vår samlade erfarenhet från nästan tio år i branschen, som omvandlas till en kundstrategi.

Exempel på uppgifter:

 • Kontakta nya potentiella kunder via telefon, sms, e-post, sociala medier, event, rekommendationer och offlineaktiviteter
 • Utbilda marknadsföringsteam om hur den moderna konsumentens beteende har förändrats, om den digitala resa en konsument går igenom innan ett köp, hur influencer marketing påverkar dagens moderna konsument mm.
 • Utbilda om Cure Medias produkter och tjänster
 • Skapa och presentera en influencer-marknadsföringsstrategi för kunden som hjälper dem att nå sina övergripande långsiktiga mål
 • Följa upp potentiella kunder över tid
 • Bidra till en fantastisk arbetskultur tillsammans med dina kollegor

Du kommer att vara baserad i Stockholm på vårt centrala kontor på Birger Jarlsgatan, som en del av vårt säljteam.

Vad har Julia Arheden, Brand Partnership Advisor, att säga om hur det är att jobba på Cure Media? 

"Att jag började jobba på just Cure och inte någon annan byrå, var på grund av tillväxten och lönsamheten i bolaget, jag märkte tidigt på mina intervjuer att det var personer som jag skulle inspireras av och positionen som Cure har på marknaden vilket är thought leaders och utbildarna inom kanalen.

Mitt jobb är väldigt kreativt, alltifrån i hur man lägger upp försäljningsstrategin, till att ge input till marketing och sätta ihop rekommendationer till kunder. Man kan göra sina dagar varierade och har väldigt lätt att påverka sin egen situation.

Cure Media är som Redbulls F1 team. Alla är professionella, väldigt kompetenta på sitt område, effektiva, har höga förväntningar på varandra och gör sitt yttersta för att bli någon procent bättre hela tiden. Samtidigt, har vi väldigt kul tillsammans och är bra på att fira framgångar och vinster. Kulturen är viktig för alla som jobbar här."

Om dig
För att passa i rollen som Account Manager är du en driven och kreativ person som vågar ta plats. Du är självsäker och tycker om att ta dig an utmaningar. 

Vi tror att du har:

 • Arbetat med försäljning minst tre år och förstår hur du skapar en säljprocess
 • Arbetat inom marknadsföring minst två år och förstår de olika utmaningar varumärken står inför och kan hjälpa kunder att nå sina mål
 • Har affärsförståelse och kan snabbt greppa kundens affär och deras utmaningar
 • Erfarenhet av att vinna förtroende från ledande befattningar
 • Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande om du har en utbildning inom marknadsföring och erfarenhet av försäljning till marknadsavdelningar och mediabranchen samt högre uppsatta roller.

Vad vi erbjuder
Här får du utrymme för att utveckla din förståelse och kunskap om digital marknadsföring. Du kommer att arbeta med de senaste försäljnings- och marknadsföringsmetoderna inom strategisk försäljning.

Hos oss får du en konkurrenskraftig lön, försäkring och pensionsplan. Vi erbjuder 30 dagars betald semester per år och har ett generöst hälsopaket samt träning på arbetstid. Vi har ofta två konferensresor per år då vi har varit på platser som Marbella, Barcelona och London. Utöver det så har vi också sommar och julfirande.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Alexandra Munoz, tel. 08-51481645 och Max Zetterlund, tel. 08-51481641.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om Cure Media
Cure Media är ett ledande oberoende Influencer Marketing-företag med global räckvidd, med fokus på mode-, hem- och skönhetssegmentet. Vi bygger framgångsrika influencer-strategier för marknadsföringsteam och driver kampanjer med influencers på sociala plattformar som Instagram, TikTok och YouTube. Några av våra kunder är H&M, Sephora, Michael Kors och Kappahl.

Cure Media belönades som Årets byrå 2022 vid Influencer Marketing Summit. Vi har också belönats som ett Top Influencer Marketing Companies fyra år i rad 2018-2021 av Business of Apps i Storbritannien och har certifierats av IAB som en Qualified Influencer Marketing Partner.

Online Media Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 jan. 2024 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup
http://www.saljpoolen.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Marknadsföring
Företagslogga
Stockholms stad
Marknadsföring
Företagslogga