Hoppa till innehåll
Ansök nu
Är du i början av din karriär och trivs i en roll där du arbetar strukturerat och har en god kommunikativ förmåga? Nu söker vi dig som har erfarenhet av administration och som letar efter nästa nya utmaning!

Om tjänsten
Vi ser ett behov av framtida arbetstillfällen som junior assistent. Är du i början på din karriär, är tillgänglig i närtid och lockas av att ta dig an heltidsuppdrag inom administration är du varmt välkommen att söka dig till oss!

Arbetsuppgifter
Som assistent kommer du ha en bredd av arbetsuppgifter och många kontaktytor. Dina arbetsdagar kan bland annat bestå av att boka resor, boka möten och events, ta fram presentationsmaterial, sköta administrativa rutiner samt assistera och ge service till framtida kollegor.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av assistentyrket eller liknande roller. Du kommer företrädesvis från branscher som finans, advokat eller konsultverksamhet.
För att trivas i din framtida roll tar du dig an dina arbetsuppgifter med god struktur och levererar med stor noggrannhet. Du har god systemvana och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att trivas i rollen som assistent ser vi trivs bra att arbeta i team såväl som självständigt, är hjälpsam gentemot dina kollegor och tycker om att hålla ordning och reda.

När du blir en av oss
Som konsult på OnePartnerGroup har du kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension samt fackliga relationer och du kommer ha regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort och lång sikt. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Välkommen till oss!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare