Gruppchef till Stockholm

AB OC Stöd och boende söker gruppchef till Stockholm.

Enheten arbetar med vuxna med kriminalitet och/eller missbruksproblematik.

En unik möjlighet
På AB OC Stöd och boende inom OmsorgsCompagniet har vi den fantastiska möjligheten att få göra skillnad i människors liv. Vi arbetar med människor som på olika sätt behöver stöd och vi ser till att finnas där för dem.

Vi arbetar nära våra medarbetare och finns tillgängliga för förbättringsförslag. Samtliga kollegor på OmsorgsCompagniet har en möjlighet att påverka genom en nära kontakt med sin chef.

Dina arbetsuppgifter
Gruppchefen arbetsleder och handleder sina klientcoacher i verksamheter samt rapporterar kontinuerligt till verksamhetschefen. Du arbetsleder och handleder dina klientcoacher i verksamheten. De externa relationerna gruppchefen har är omfattande, exempelvis frekvent kontakt med myndigheter. Du upprättar och förvaltar de relationer som OC bedömer som adekvata för sin verksamhets drift och sitt intresse. Det åligger case manager att representera OC och således uppträda professionellt OC adekvat i linje med företagets intressen.

Vad kan vi erbjuda dig?
Enligt våra anställda kommer du att bli en del av en rolig arbetsplats med underbara kollegor, där hjälp & stöd alltid finns till hands, möjlighet att utvecklas på ett professionellt samt personligt plan, varierande arbetsuppgifter, praktisk och teoretisk kunskap samt arbetsglädje.

Egenskaper vi värdesätter hos våra anställda
  • Lösningsorienterad
  • Anpassningsbar/flexibel
  • Lugn & trygg i dig själv
  • En vilja att utvecklas
  • Kommunikativ samt lyhörd
  • Ett strukturerat arbetssätt
Du kommer att vara en inspiration för förändring för våra klienter.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från fältarbete, arbete på HVB hem, behandlingshem eller liknande. Tvåårig eftergymnasial utbildning motsvarande yrkeshögskola eller folkhögskola med pedagogisk/social & beteendeinriktning, socionom eller diakonutbildning. KSL utbildning är meriterande. Du har tidigare erfarenhet av arbete med målgruppen & erfarenhet av behandlingsarbete med vuxna.

Vi tar stor hänsyn till personlig lämplighet.

Körkort B är ett krav.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://oc.se/
Sista ansökningsdag 23 apr 2023 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OmsorgsCompagniet har funnits sedan 2003 och har hela tiden arbetat med att ge "det lilla extra" och erbjuda omsorg med omtanke.

Vår verksamhet omfattar personlig assistans, stödboenden, LSS boenden, familjeverksamhet, träningslägenheter, skyddat boende, speciallösningar och avhopparverksamhet, samt ledsagning och avlösning.

Vi arbetar för att våra kunder ska vara så nöjda att dem själva vill rekommendera andra att komma till oss.