Hoppa till innehåll
Olssons Elektromekaniska logotyp

Olssons Elektromekaniska söker Servicetekniker

Ansök nu
Jobba med teknisk service av reservkraftaggregat i hela Sverige! Olssons Elektromekaniska söker en resande Servicetekniker, Örebro

Har du ett tekniskt intresse och tycker om att skruva med motorer? Som resande servicetekniker hos Olssons Elektromekaniska jobbar du med komplexa reservkraftsanläggningar runt om i hela Sverige. Här erbjuds du ett varierande och ansvarsfullt arbete med teknisk problemlösning inom både el och mekanik.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag och bli vår nya Servicetekniker, med utgångspunkt i Örebro!

Ditt anställningserbjudande

Som anställd hos Olssons Elektromekaniska blir du en del av ett, från början, familjeägt företag med korta beslutsvägar och en sammansvetsad organisation. Vi är en marknadsledande leverantör av driftsäker reservkraft och möter en stadigt ökad efterfrågan från våra kunder. Här erbjuds du ett självständigt och stimulerande arbete där du lägger upp din arbetsdag och får möjlighet att ge service till våra kunder i hela landet.

Dina arbetsuppgifter

Som Servicetekniker arbetar du självständigt och utför service på våra kunders anläggningar. Det innebär att du:
 • Genomför service och underhåll på kundernas reservkraftsanläggningar, vilket innebär att du löser tekniska problem inom både el och mekanik.
 • Svarar för teknisk support mot kunder och medarbetare.
 • Utvecklar och anpassar servicerutiner, utrustning och metoder tillsammans med koordinator och kollegor.
 • Bidrar till ökad reservdels- och serviceförsäljning.
Värt att veta

Du tillhör en serviceavdelning som idag består av tre servicetekniker och en Servicechef. Du utgår från hemmet, i närheten av Örebro, för att ha närhet till vår servicedepå där du lastar din servicebil och släp inför kommande veckas serviceuppdrag.

Detta är en resande tjänst där du har hela Sverige som arbetsplats och är bortrest ca tre av fyra veckor i månaden. Därför kräver tjänsten B-körkort.

Våra förväntningar

För jobbet som Servicetekniker söker vi dig som:
 • Har jobbat som Servicetekniker eller liknande i en resande tjänst.
 • Har en bakgrund och god kunskap inom el / automation. Har du erfarenhet inom mekanik ses det som meriterande.
 • Har grundläggande datorvana då du använder dator som arbetsredskap vid administration av serviceprotokoll etc.
 • Har B-körkort. Det är meriterande om du har BE-körkort, dvs för tungt släp.
Personlighetsmässigt ser vi gärna att du:
 • Tar ansvar för att fullfölja dina arbetsuppgifter och självständigt driver på ditt arbete.
 • Arbetar på ett noggrant och strukturerat sätt, både när du utför service och administrerar utfört arbete.
 • Kommunicerar väl både med kunder, leverantörer och kollegor då du har många kontaktytor externt och internt.
 • Har förmåga att hitta lösningar på de problem som uppstår.
Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson
Rebecca Andersson
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 okt. 2023 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare