Servicepartner OKQ8 Mobiltvätt

Servicepartner OKQ8 Mobiltvätt

Vår bransch är en av de främsta orsakerna till klimatförändringarna och om vi ska finnas kvar i framtiden behöver vår affär förändras i grunden. Vi arbetar aktivt för omställningen till ett fossilfritt samhälle genom att minska vårt eget klimatavtryck, såväl som att hjälpa våra kunder att göra bättre och mer hållbara val utifrån sina förutsättningar. Vill du vara med och bidra till hållbar utveckling på riktigt? Följ med på vår resa mot en fossilfri framtid!

Är du en person som gillar att vara din egen chef och vill bygga upp din egen verksamhet? I så fall kan vi erbjuda dig ett spännande samarbete med oss på OKQ8. Vi söker just nu nya servicepartners till OKQ8 Mobiltvätt där vi erbjuder en mobil bilvårdstjänst - vi kommer till kunden.

En vanlig arbetsdag börjar med att du får en planering från oss på OKQ8 med vilka kunder just du skall besöka idag. Kundbesöken kan innefatta allting från en lättare utvändig rengöring till nästan en full rekond där vi tar hand om kundens hela rengöringsbehov med samtliga tilläggstjänster vi tillhandahåller. Det är du själv som avgör vilket område du vill vara verksam inom samt hur mycket du vill arbeta!

Dina åtagande som servicepartner till OKQ8 är att ställa minst ett servicefordon till vårt förfogande för planering av bilvårdstjänster där kunden befinner sig. Bilen kan antingen hyras fullt utrustad av oss eller så hjälper vi dig att bygga upp dig egen bil för ändamålet. Detta är ett samarbete och ej en anställning.

Samarbetet är uppbyggt på ett vis som gör att du kan komma igång utan ett startkapital och vi hjälper dig självklart på hela resan om du sedan tidigare inte har ett aktivt bolag. Samarbetet är organisatoriskt placerat inom Business Unit Car Wash och du kommer att arbeta i tät dialog med vår Service Manager som kommer att vara din närmaste kontaktperson och hjälpa dig i ditt dagliga arbete.

Vi söker

Vi söker dig som gillar friheten med att vara din egen chef - eller du som vill se din egen verksamhet växa över tid genom ett samarbete med en stor aktör på tvättmarknaden.

För att trivas inom rollen så krävs det att du har ett brinnande intresse för bilvård och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande roller - trots att detta inte är ett krav från vår sida. Du behöver också ha ett intresse för att driva en egen verksamhet. Vi hjälper dig längst hela vägen!

Vill du vara med på vår tillväxtresa? Ansök då redan idag, då vi jobbar med urval löpande.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Saoud Charmogli via Saoud.Charmogli@okq8.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Saoud Charmogli
Telefon 0850680000
Email Mejla Saoud Charmogli
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Lokalvård
Typ av anställning Franchise
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OKQ8 Scandinavia arbetar för att vara ett jämställt varumärke med samarbetspartners som trivs och utvecklas och där olikheter uppmuntras. Vi vill vara ett varumärke som speglar samhället, med en inkluderande kultur som hjälper till att minska utanförskap och bidrar till mångfald.