Hoppa till innehåll

Account Manager / Säljare till Göteborg, Stockholm och Malmö

Offitech är i en spännande expansionsfas och söker nu nya affärsmän och affärskvinnor till Stockholm, Göteborg och Malmö. Är du en driven och målinriktad säljare kan du vara den vi letar efter. Offitech har starka tillväxtplaner och behöver dig med egenskaperna som krävs för att hjälpa oss fortsätta växa.

Vi söker dig som är orädd, affärsmässig och relationsskapande. Det är viktigt att du vågar du ta dig an nya utmaningar, du trivs i en dynamisk miljö och har förmågan att skapa goda relationer med våra kunder.

Arbetsuppgifter
Som Account Manager på Offitech kommer du att sälja våra produkter och tjänster till nya kunder. Du ansvarar för hela säljprocessen och ser till att våra kunder är nöjda med våra produkter och tjänster.

Du kommer att ha en stor möjlighet att påverka din egen roll och utveckling hos oss på Offitech. Därför kommer du också att arbeta tätt tillsammans med andra avdelningar inom företaget för att nå våra gemensamma mål.

I din roll som Account Manager kommer du arbeta med hela säljprocessen och utveckla affären hos våra befintliga och nya kunder. Du förväntas ha en hög närvaro ute hos våra kunder då vi tror på det fysiska mötet. Våra kunder befinner sig i respektive ort med omnejd.

Din profil

  • Erfarenhet av försäljning
  • B-körkort
  • Svenska i tal och skrift
  • Goda kunskaper i Officepaketet

För att trivas som Account Manager hos oss så är du social, målinriktad och har ett högt eget driv. Du är en lagspelare som tycker om och vet hur du ska gå till väga för att nå dina mål.

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vi erbjuder
Hos oss får du en spännande och utmanande arbetsmiljö där du har möjlighet att utvecklas och växa som affärsperson. Vi har en stark företagskultur där vi prioriterar både våra anställdas trivsel och företagets framgång, vi har kul på jobbet och god samanhållning. Du får glada och drivna kollegor som tillsammans jobbar i en dynamisk miljö som präglas av starkt säljdriv.

Tjänsten är heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning

Om du tror att du har de egenskaper vi letar efter och vill vara med på vår tillväxtresa, skicka in din ansökan redan idag!

Kontakt och ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Säljpoolens rekryteringskonsult Robin Ring på tel. 036-3363461 eller Victor Gustafsson på tel. 036-3363462.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Offitech kan framtidens trender inom IT, konferens, skrivarlösningar och digitalisering. Genom oberoende märkesval hjälper vi våra kunder att ta fram den bästa och smartaste lösningen. Vi har funnits i över 30år och bland våra kunder finns både offentliga och privata verksamheter, fördelade på olika branscher. Vi på Offitech bygger vår verksamhet på gemensamt engagemang, hög kvalitet och strävan efter att leverera lönsamma och värdefulla lösningar åt våra kunder. Tillsammans vill vi arbeta för att skapa en arbetsplats som gynnar både våra medarbetare och våra kunder. Vi vill att känslan av Offitech ska utstråla gemenskap, glädje men även ett stort ansvar för våra otroligt viktiga medarbetare och kunder. 

Offitech logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
17 jan. 2024 (48 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup
http://www.saljpoolen.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Uppsala stad
Administration
Företagslogga
Malmö stad
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga