Hoppa till innehåll
Office Management bemanning och rekrytering logotyp

Office Manager till internationell & modern arbetsplats i centrala Stockholm

Ansök nu
"We reward innovation and professionalism, and support personal development."

Till sina moderna lokaler, på ett innovativt företag, beläget mitt i Stockholm söker SS&C Advent sin nya Office Manager. Detta är en möjlighet där rätt kandidat har möjlighet att påverka, forma & utveckla - både sig själv och arbetsplatsen!

Om arbetsplatsen & rollen
Advent är ett internationellt företag med flertal kontor runtom i världen. Med en historia som sträcker sig tillbaka mer än 30 år, levererar Advent tekniska lösningar med fokus på finansiella tjänster till kunder inom finansbranschen.
Till denna roll behövs däremot inte en person som besitter djuprotad & avancerad kunskap om Fintech-branschen. I stället söker vi en erfaren Office Manager som är en expert på allt som har med att få ett kontor att fungera väl: Från det viktiga sociala ansvaret, hela vägen till att förhandla säljofferter, till att vara kontaktperson både internt & externt. Din närmsta chef är baserad i London och den dagliga kommunikationen på kontoret sker på engelska. Det är därför viktigt att du är bekväm att uttrycka dig både skriftligt och muntligt på språket.

Beskrivning av arbetsuppgifter

Tjänsten innefattar ett övergripande ansvar för driften av Stockholmskontoret, däribland:
  • Planera & budgetera för event
  • Postansvarig
  • Ansvarig för passagesystem
  • Front of house-uppgifter med stort socialt ansvar för både kollegor och gäster
  • Kontaktperson för underleverantörer och samarbetspartners
  • Förbättra och utveckla arbetsrutiner
Du kommer delvis ha ett stort administrativt ansvar men även vara en kollega som har en ledande social roll med många kontaktytor. Sett till det breda kontaktnät som denna tjänst innefattar tror vi att rätt kandidat har en stark social förmåga och ett flexibelt tillvägagångsätt i sitt arbete. Den administrativa delen i rollen sätter ytterligare krav på en lösningsorienterad person som är detaljorienterad och organiserad.

Vi tror att du:
  • Har minst två års erfarenhet från liknande arbetsroll
  • Är flytande både skriftlig och muntligt på engelska
  • Har goda kunskaper i Office-paketet
  • Är social & kommunikativ
Detta är en arbetsplats som erbjuder stort utrymme att påverka, utveckla och växa i symbios. Passar ovan beskrivning in på dig och känns som en spännande möjlighet? Skicka in din ansökan redan idag!

Plats: Centrala Stockholm, Östermalm

Arbetstider: 09-17

Lön: Fast månadslön

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Rekrytering och anställning via Office Management FM, men du kommer jobba som konsult ute hos kund. Som konsult på Office Management erbjuds du marknadsmässig lön, pensionssparande, friskvårdsbidrag och exklusiva rabatter. Vi är Great Place To Work-certifierade och vi vill att detta skall nå ut och slå igenom även för våra konsulter som är ute på andra arbetsplatser. Vi arbetar alltid med långsiktiga uppdrag & långsiktiga relationer!
Mer info
Kontaktperson
Mathias Eriksson
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 nov. 2023 (44 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi grundades 1993. Sedan dess har vi hjälpt 8000 företag i norden att frigöra ovärderlig tid genom att effektivisera deras kontorsdrift. Hos oss på Office Management bemanning och rekrytering kan du arbeta som konsult via oss eller rekryteras direkt till vår kund. Vi ägs av Nalka Invest AB och har verksamhet i Sverige, Norge och Finland.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare