Hoppa till innehåll
Oddwork logotyp

Kundtjänstmedarbetare till Valu8 // Stockholm

Publiceringsdatum
24 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Mattias Marberg
Telefon
Ansök nu
Vill du utvecklas inom support, data och ekonomi i en omväxlande roll på ett ungt och växande bolag? Se hit!

Om rollen
Här kommer du spela en viktig roll för vår nya supportavdelning och se till att våra kunder får bästa tänkbara hjälp och service. Via telefon, mail och i kundmöten blir ditt ansvar att hantera alla typer av supportärenden, som att till exempel lägga in nya användare, svara på frågor och utbilda våra användare kring allt som rör vår produkt. I din roll kommer du även interagera med flera olika avdelningar såsom IT-och content-avdelningen för att lösa komplexa problem. I vår växande och platta organisation finns stora möjligheter för dig att utvecklas, inom andra avdelningar och med nya uppgifter, som till exempel onboarding för nya kunder. Alla våra medarbetare spelar en lika viktig roll och för oss är det en självklarhet att allas röster blir hörda. Vill du bidra med dina idéer och ditt driv på vår fortsatta tillväxtresa? Välkommen till Valu8!

Vårt erbjudande till dig:
  • En omväxlande och självständig roll
  • Möjlighet att utvecklas inom bolaget
  • Kontor på central adress i Stockholm
  • 30 dagars semester
  • Ett generöst friskvårdsbidrag
  • Årliga team-aktiviteter
Till denna roll söker vi dig som...
... är en självgående, driven och lösningsorienterad person som gärna tar egna initiativ och värdesätter god service. Dessutom har du:
  • Gymnasial utbildning med ekonomisk inriktning
  • Flytande svenska och engelska
  • Meriterande med eftergymnasial utbildning inom ekonomi
Om oss:
Valu8 levererar en marknadsledande SaaS-plattform för bolagsinformation med kunder runt om i Europa, framför allt inom finansmarknaden. Vårt nuvarande fokus är den västeuropeiska marknaden där vi fokuserar på detaljerad och unik företagsdata i kombination med avancerad funktionalitet för våra användare. Vi är ett snabbväxande företag med kontor i Stockholm, Göteborg, London och Munchen. Vi täcker idag företags- och ägardata på mer än 60 miljoner privata europeiska företag i 16 länder. Vi ser fram emot din ansökan!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Stockholm

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Mattias Marberg, mattias.marberg@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2024-02-29. Urval sker löpande.

Som ledande byrå inom employer branding och rekrytering är vi här för att revolutionera vår bransch, matcha talanger med företagskulturer och stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Nyfiken på att veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här eller hitta fler karriärmöjligheter här.

Liknande Jobb

Oddwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 februari 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren