Hoppa till innehåll
Oddwork logotyp

Investor communication specialist till Brummer & Partners // Stockholm

Letar du efter möjligheten att kombinera ditt intresse för kommunikation, administration och finansmarknadsfrågor? Då har vi en spännande öppning för dig!

Om rollen
Hos oss blir du en del av ett dedikerat team på sex personer som arbetar inom kundkommunikation, fondrapporteringar, digital kundupplevelse, grafisk formgivning och affärsutveckling. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att sammanställa, publicera och distribuera fondrapporter, planera och producera sälj- och kommunikationsmaterial samt uppdatera och administrera vår hemsida. I din roll samarbetar du med både interna och externa kontakter, bland annat med våra fondbolag och olika avdelningar inom Brummer & Partners.

Om Brummer & Partners
Brummer & Partners är en ledande europeisk multi-strateg-förvaltare med huvudkontor på Norrmalmstorg. Vi grundades 1996 och har idag cirka 300 medarbetare i Sverige samt ytterligare fem kontor runt om i världen. Vår kultur präglas av engagemang och en öppen atmosfär där nya idéer uppmuntras och olika perspektiv välkomnas. Här får du möjligheten att jobba mot flera olika målgrupper, samarbeta med branschexperter och vara delaktig i vår utveckling. Vi bjuder även på ett generöst friskvårdsbidrag, gemensamma teamaktiviteter och individuell kompetensutveckling.

Det här tror vi du har med dig:
  • Högskoleutbildning inom ekonomi
  • Ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och bransch, gärna från ett engelskspråkigt land
  • Mycket goda kunskaper i svenska och business engelska, engelska som modersmål är meriterande
  • Grundläggande kunskaper i Adobe CC

Är du vår nästa kollega?

Vill du ta del av vårt entreprenörsdriv, skapa högkvalitativ information med tydligt kundfokus och stor affärsnytta samtidigt som du bidrar till vår fortsatta framgång? Då ser vi fram emot din ansökan! Skicka in ditt CV och personliga brev så hoppas vi att vi ses inom en snar framtid.

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Stockholm

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Senior Talent Manager Mikaela Ehk, mikaela.ehk@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2023-04-15

Som ledande byrå inom employer branding och rekrytering är vi här för att revolutionera vår bransch, matcha talanger med företagskulturer och stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Nyfiken på att veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här eller hitta fler karriärmöjligheter här.
Mer info
Kontaktperson
Mikaela Ehk
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 apr. 2023 (13 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare