Hoppa till innehåll
Oddwork logotyp

Implementationskonsult till Omnitas Consulting // Stockholm

Vi är Omnitas. En av världens vassaste byråer för optimering och digitalisering av arbetsprocesser. Med huvudkontor i Stockholm och en internationell marknad från Nya Zeeland till USA, hjälper vi våra kunder att ta klivet mot en digital vardag genom ledande tekniska lösningar. Med målet att skapa gemensamma arbetsflöden som främjar samarbete och skapar långsiktig effekt, använder vi oss av verktyg och SAAS-tjänster så som monday.com och make.com. Hos oss väntar stort eget ansvar i en kreativ, kollaborativ och omväxlande arbetsmiljö. Vill du axla rollen som implementationskonsult och följa med på vår expansionsresa?

Som implementationskonsult
Hos oss kommer du att jobba i nära samarbete med kund och få stort eget ansvar i ett expanderande företag med högt tempo - och lika höga ambitioner. Med fokus på designskapande och implementering av arbetsverktyget monday.com, kommer du att syssla med alltifrån workshops och kundmöten till att analysera och optimera processer och arbetsflöden. I tätt samarbete med både säljare och projektledare, axlar du helt enkelt en aktiv part genom hela kundcykeln för att leverera support och lösningar baserade på våra kunders unika behov. Dessutom kommer du spela en viktig roll i affärsutvecklingen med fokus på vidareutveckling av existerande kunder och merförsäljningsstöd till teamet. Även om du kommer få friheten att ta dig an dina uppgifter självständigt, finns självklart teamet på plats på kontoret som gärna delar med sig av, och lär sig av varandras erfarenheter. Resor kan förekomma i din tjänst, men de flesta kundmöten sker digitalt.

Vi söker dig som...
...har ett tekniskt intresse och är redo att visa världen vad du går för! Som person är du social, kreativ och ödmjuk och trivs lika bra i det självständiga arbetet som i samarbetet med andra. Du har en fallenhet för att kommunicera med olika människor, både på svenska och engelska. Med driv och nyfikenhet strävar du ständigt efter att lära dig nya saker och med din problemlösande förmåga tvekar du inte för att ta egna initiativ - för dig är utmaningar ännu en möjlighet för personlig utveckling. Din analytiska förmåga och serviceinriktade approach gör att du har lätt för att läsa mellan raderna och att förenkla och förklara problem - alltid med lösningen i fokus, såklart. Till sist tror vi att du har ett intresse av logiska flöden och systemlösningar och en vilja att bidra i ett sammansvetsat team där alla strävar mot samma mål.

På Omnitas tror vi på mångfald - det är våra olika bakgrunder och erfarenheter som gemensamt skapar en bredd och kompetens i vårt företag. Med andra ord bryr vi oss helt enkelt inte så mycket om CV, för oss är din vilja att växa och utvecklas tillsammans med oss det viktigaste. Så även om du inte är fullärd i något av följande områden, men har ett stort intresse att lära dig - testa och sök ändå!
  • IT och systemvetenskap
  • Projektledning/projektarbete
  • CRM eller ERP-system
Varför Omnitas Consulting?
Vi är ett litet bolag, men vi växer snabbt. Just därför finns det goda möjligheter även för dig att växa tillsammans med oss. Vi tror nämligen att ansvar inte bara är något man får, det är också något man tar. I våra spännande samarbeten med olika typer av globala bolag och branscher får du chansen att utveckla dina intressen och kompetenser och lära dig allt om digitala ekosystem. Dessutom väntar möjligheten till en timmes träning under arbetstid per dag, 100 % ersättning under föräldraledighet och tjänstepension efter godkänd provanställning. Skicka in din ansökan idag - vi ser fram emot att träffa dig!


START
: Enligt överenskommelse

PLATS: Stockholm

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Senior Talent Manager Ellinor Hellberg, ellinor@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2023-04-02

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!


Vi på
Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och talanger att nå sina mål, jobbar vi mot drömmen - varje dag. Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Det betyder att vi aktivt jobbar med att inkludera alla i våra rekryteringsprocesser för att spegla samhället på ett rättvist sätt. Därför vill vi uppmana dig som kanske inte tänkt söka detta jobb att ändå göra det. Skicka in din ansökan, bredda vår kompetens och bidra med dina erfarenheter och din expertis. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.
Mer info
Kontaktperson
Ellinor Hellberg
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
02 apr. 2023 (5 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare