Fältsäljare till Blockhead // Stockholm

Fältsäljare till Blockhead // Stockholm

Redo att kickstarta våren med ett nytt spännande uppdrag på 6-8 veckor? Vi söker en säljare för vår nya produkt i Sverige, energituggummin! Heltid eller deltid? Det som passar dig bäst!

Vi är Blockhead, grundarna till koffeintuggummit som ger våra kunder en energiboost, var och när de än behöver det. Vår marknad fortsätter växa och vi med den. Tillsammans med Oddwork, är vi därför på jakt efter dig som är redo att sprida ordet vidare om våra produkter och ta sig an Sverigemarknaden!


3 snabba om rollen


Din roll: ansiktet utåt för Blockhead och vinnarskallen bakom våra framtida affärer

Ditt fokusområde: fältförsäljning mot fristående butiker

En chans att utvecklas i säljyrket och knyta kontakter

Vi söker dig som...
... älskar att möta nya människor och se affärer gå i lås. Du trivs bäst när du får arbeta självständigt och sätta upp nya mål för dig själv. Att vinna är ju din grej. Utmaningar ser du snarare som möjligheter att lära dig något nytt och med din drivkraft att utvecklas, siktar du alltid mot resultat. Vill du vara med när vi fortsätter utmana marknaden? Skicka in din ansökan idag!

Våra önskemål till dig:
  • Körkort
  • Har du något års erfarenhet inom säljyrket ser vi det som meriterande, men viktigast av allt är ditt driv och din personlighet
  • Svenska och engelska, det är även meriterande om du kan ytterligare språk, tex arabiskaSTART: OmgåendePLATS: StockholmOMFATTNING: Heltid eller deltidsanställning 6-8 veckorLÖN: Fast lönKONTAKT: Talent Manager Mikaela Ehk, mikaela.ehk@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2023-03-31Som ledande byrå inom employer branding och rekrytering är vi här för att revolutionera vår bransch, matcha talanger med företagskulturer och stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Nyfiken på att veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här eller hitta fler karriärmöjligheter här.
Mer info
Kontaktperson Mikaela Ehk
Telefon 031892835
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (9 dagar kvar)