Ekonomiassistent på 50% till Addictive Group Media // Stockholm

Ekonomiassistent på 50% till Addictive Group Media // Stockholm

Addictive Media är experter på digital marknadsföring och hjälper företag att nå ambitiöst uppsatta mål genom sökordsoptimering, analys och konvertering. Grundarna har lång erfarenhet av det digitala medielandskapet och ser betydelsen av att engagera sig långsiktigt med deras partners. Addictive Media är ett entreprenörsdrivet bolag som befinner sig i en spännande tillväxtfas som erbjuder en unik kompetens inom teknisk SEO, gedigen digital affärsförståelse och dedikerade människor. Här har du möjlighet att spetsa din praktiska kompetens inom ekonomi och dessutom spendera dina dagar med härliga kollegor som gillar att ha kul tillsammans och som hjälper och stöttar varandra i stort som smått.

Som ekonomiassistent...

...hos Addictive Media Group kommer du, som du säkert redan räknat ut, assistera vår ekonomiavdelning. I nära samarbete med vår ekonomichef hjälper du till med allt som rör fakturering, kvittohantering, rapporteringar och leverantörsreskontra. Med ditt noggranna siffersinne ser du helt enkelt till att allt flyter och rullar på, precis som det ska.

Vi söker dig som...

...har ett sinne för siffror, ett öga för detaljer. Du är en flexibel och prestigelös själ som tycker om att samarbeta med andra, men trivs lika bra i att ta egna initiativ i det självständiga arbetet. Är du ekonomistudent eller kanske har du ett sidoprojekt som du vill komplettera med ett deltidsjobb? Vänta inte med att skicka in din ansökan!

Våra önskemål till dig:
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område kopplat till ekonomi (pågående eller avslutad)
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Meriterande om du har erfarenhet av en liknande tjänst
Detta är en inhyrning via Oddwork i 3 månader med möjlighet till förlängning!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Stockholm (hybrid)

OMFATTNING: Deltid, ca 50%

LÖN: Timlön

KONTAKT: Talent Manager Mikaela Ehk, mikaela.ehk@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2023-XX-XX

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Som ledande byrå inom employer branding och rekrytering är vi här för att revolutionera vår bransch, matcha talanger med företagskulturer och stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Nyfiken på att veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här eller hitta fler karriärmöjligheter här.
Mer info
Kontaktperson Mikaela Ehk
Telefon 031892835
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 mars 2023 (39 dagar kvar)