Content Producer till Omnitas Consulting // Stockholm

Content Producer till Omnitas Consulting // Stockholm

Vi är Omnitas. En av världens vassaste byråer för optimering och digitalisering av arbetsprocesser. Med huvudkontor i Stockholm och en internationell marknad från Nya Zeeland till USA, hjälper vi våra kunder att ta klivet mot en digital vardag genom ledande tekniska lösningar. Med målet att skapa gemensamma arbetsflöden som främjar samarbete och skapar långsiktig effekt, använder vi oss av verktyg och SAAS-tjänster som bland annat monday.com och make.com. Tillsammans med Oddwork söker vi en Content Producer som vill hänga med på vår spännande expansionsresa! Hos oss väntar stort eget ansvar i en kreativ, kollaborativ och omväxlande arbetsmiljö.


Som Content Producer

Redo att sätta ditt kreativa avtryck på vår verksamhet och bidra till att bygga upp vår marknadsavdelning? Som Content Producer hos oss på Omnitas kommer du att jobba nära säljteamet och leda marknadsföring-och kampanjarbetet framåt för att främja leads och försäljning. Här kommer du syssla med allt som rör våra sociala kanaler, vår hemsida och visuella kommunikation - främst med fokus på video men också övrigt content. Är du en stjärna på att producera rörligt material eller har en fallenhet för bild? Beroende på din erfarenhet kommer vi anpassa rollen utefter vad du är allra bäst på.

Vi söker dig som...
...vill få utlopp för din kreativitet och hänga med på en spännande tillväxtresa! Som person är du innovativ, strategisk och driven och trivs lika bra i det självständiga arbetet som i samarbetet med andra. Med kunskap inom rörligt material och ett öga för det visuella, rör du dig tryggt och vant i din hemmiljö, läs: Adobe Suite. Du har en fallenhet för att kommunicera med olika människor, både på svenska och engelska och vet hur du går till väga för att nå rätt målgrupp med ditt content. Med driv och nyfikenhet strävar du ständigt efter att lära dig nya saker och med din problemlösande förmåga tvekar du inte för att ta egna initiativ - för dig är utmaningar ännu en möjlighet för personlig utveckling.

På Omnitas tror vi på mångfald - det är våra olika bakgrunder och erfarenheter som gemensamt skapar en bredd och kompetens i vårt företag. Med andra ord bryr vi oss helt enkelt inte så mycket om CV, för oss är din vilja att växa och utvecklas tillsammans med oss det viktigaste. Så även om du inte är fullärd i något av följande områden, men har ett stort intresse att lära dig - testa och sök ändå!
  • Adobe Suite, DaVinci Resolve
  • Videoredigering, grafik, design
  • Sociala medier och digital marknadsföring
Varför Omnitas Consulting?
Vi är ett litet bolag, men vi växer snabbt. Just därför finns det goda möjligheter även för dig att växa tillsammans med oss. Vi tror nämligen att ansvar inte bara är något man får, det är också något man tar. I våra spännande samarbeten med olika typer av globala bolag och branscher får du chansen att utveckla dina intressen och kompetenser och lära dig allt om digitala ekosystem. Dessutom väntar möjligheten till en timmes träning under arbetstid per dag, 100 % ersättning under föräldraledighet och tjänstepension efter godkänd provanställning. Skicka in din ansökan idag - vi ser fram emot att träffa dig!START
: Enligt överenskommelse

PLATS: Stockholm

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Senior Talent Manager Ellinor Hellberg, ellinor@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2023-04-10

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!


Som ledande byrå inom employer branding och rekrytering är vi här för att revolutionera vår bransch, matcha talanger med företagskulturer och stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Nyfiken på att veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här eller hitta fler karriärmöjligheter här.
Mer info
Kontaktperson Ellinor Hellberg
Telefon 031892835
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 apr 2023 (21 dagar kvar)