Hoppa till innehåll
O'Learys logotyp

O'Learys Norrtull söker Platschef

Publiceringsdatum
23 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
O'Learys i Norrtull söker Platschef med passion för att driva verksamheten framåt tillsammans med ett engagerat team!

Inledning
Drömmer du om att driva och leda en verksamhet? Är du driven, trivs med att ta stort ansvar och leda personal? Har du dessutom intresse av att arbeta inom restaurang och nöjesbranschen kan detta vara den perfekta tjänsten för dig! Vi söker nu en driven och engagerad Platschef som vill stå längst fram i ledet tillsammans med ett engagerat Team!

Arbetsuppgifter
Som Platschef på O'Learys ansvarar du för driften av hela restaurangen och dess olika delar med restaurangdel, bar, eventcenter och löpande happenings. Du ser till att driva försäljningen utifrån uppsatta mål, optimera arbetssätt, nå resultat och bygga en hållbar verksamhet.

Du kommer att leda ett team med anställda som arbetar inom olika kategorier såsom bar, servering, kök och aktiviteter. Ditt ansvar som Platschef är att skapa ett starkt team och atmosfär genom gott ledarskap och personalutveckling. Tillsammans med Restaurangchefen och ert team utvecklar ni verksamheten och med stort engagemang levererar ni en fantastisk och glädjefylld upplevelse för både medarbetare och gäster.

Som Platschef ansvarar du även för rekrytering, schemaläggning, planering och budgetering samt utbildning av personalen. Du ser till att löpande underhållsarbete i restaurangen sköts och rapporterar löpande till ägarna. Vid din sida kommer du att ha restaurangchef, skiftledare och kökschef samt övriga områdesansvariga som stöttar dig i ditt arbete.

Som Platschef kommer du exempelvis att:
  • Vara behjälplig i den dagliga driften
  • Leda personalen inom varje kategori och säkerställa att varje individ har möjlighet att göra sitt bästa
  • Utbilda personal så att ekonomiska mål och kvalitetsmål uppnås
  • Rekrytera personal och lägga upp arbetsschema för de olika stationerna
  • Arbeta med administrativa uppgifter som rör verksamheten och personal
  • Sammanställa dagliga rapporter såsom försäljningsstatistik samt analysera statistik och nyckeltal
  • Beställa och distribuera varor och utrustning för hela restaurangen och verksamheten
  • Vara ytterst ansvarig för att gemensamt uppsatta mål för enheten följs
Vi söker dig som

Har minst 5 års erfarenhet från restaurang, meriterande från O'Learys, och har arbetat som ledare med medarbetaransvar i minst 3 år. Vi ser det även som fördelaktigt om du har drivit restauranger med flera delar utöver bara servering, såsom aktiviteter eller andra nöjen. Du känner dig bekväm i en snabb arbetsmiljö och du har god erfarenhet när det kommer till att leverera kvalitativ service till gästerna samt att leda och coacha medarbetare till att utvecklas och nå uppsatta mål tillsammans. Erfarenhet av Caspeco Cloud kassasystem innefattande schemaläggning, budgetering och lönehantering etc är meriterande.

Som person är du resultatinriktad, strategisk och tar ett självständigt ansvar för dina arbetsuppgifter, såväl i framgång som i motgång. Du tar ansvar för det gemensamma resultatet och gör det som behöver göras för att verksamheten ska uppnå sina mål. Då du kommer att arbeta i en bred roll har du en förmåga att hantera flera uppgifter parallellt, prioritera bland dessa på ett strategiskt sätt och även anpassa dig med lätthet till ändrade förutsättningar och omständigheter.

Som ledare agerar du med trovärdighet, självförtroende och respekt samtidigt som du har en mycket god samarbetsförmåga. Du agerar lyhört och uppmärksamt på andra människor. Tjänsten passar dig som har ett stort intresse för ledarskapsfrågor, drivs av att skapa resultat och ta stort ansvar. Du erbjuds här stora möjligheter att påverka verksamhetens utformning och utveckling, samtidigt som du har ett nära samarbete med restaurangchef, ägare, ledningsgrupp och andra platschefer inom O'Learys

Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

START: Omgående eller enligt överenskommelse

OMFATTNING: 100%, lön enligt överenskommelse

ARBETSTIDER: Varierande arbetstider enligt överenskommelse

PLATS: O'Learys Norrtull

Om O'Learys

O'Learys är mer än bara en restaurang. Det är ett nöjescentrum som utöver kärleken till sport, mat, dryck och god stämning är en mötesplats fylld av aktiviteter och nöjen alla dagar i veckan. Utöver vårt stora aktivitetsutbud med allt för både stora och små, erbjuder vi även live evenemang och konserter med DJ's, band och artister.
O'Learys logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 dec. 2023 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

O'Learys is a franchise chain where O'Learys Trademark is the franchisor. Our restaurants are located in a number of countries in Europe, Middle East and Asia.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Göteborgs stad
Data & IT
Företagslogga
Luleå
Ekonomi
Företagslogga
Danderyd
Bank, Finans & Försäkring
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Hotell & Restaurang
Företagslogga
Stockholms stad
Fastighet
Företagslogga
Stockholms stad
Hotell & Restaurang
Företagslogga