Hoppa till innehåll
Nytida logotyp

Verksamhetschef Daglig Verksamhet Stockholm

Ansök nu
Nu söker vi en driven verksamhetschef till vårt team. Vi erbjuder ledarskapsprogram, ett meningsfullt arbete och möjligheten att göra skillnad!

Vi söker dig som är en engagerad och driven verksamhetschef med en prestigelös framtoning och stort hjärta. Du kommer få leda ett flertal enheter som alla har en stark förankring i vår vision och värdegrund. Våra medarbetare är otroligt måna om våra arbetstagare, som vi kallar de som har sin verksamhet hos oss, och att vi hittar de bästa förutsättningarna för dem att utvecklas.

Det här får du hos oss:
 • Grundutbildning när du tillsvidareanställs inom Nytida samt kompetensutveckling via vår egen utbildningsorganisation Lära
 • Ledarskapsprogram för samtliga blivande chefer via Lära
 • Förmånsportal med rabatter och erbjudanden
 • Coachande och stöttande chefer nära dig
 • En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare
 • Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Vi har även kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar och friskvårdsbidrag.

Om rollen
För oss är det viktigt att du som verksamhetschef vill vara aktiv och nära verksamheten. Det är en förutsättning för att du ska kunna vårda och utveckla relationerna med medarbetare, arbetstagare, närstående och myndigheter. Genom att finnas nära verksamheterna, kan du också säkerställa att företagets värderingar, det pedagogiska ramverket och gällande lagstiftning efterlevs på dina verksamheter.

Du både vill och har förmågan att styra och följa upp verksamheten utifrån företagets mål och ekonomiska ramar. Du har budget- och resultatansvar för ditt verksamhetsområde med ca sex enhetschefer som ingår i din ledningsgrupp och som har dig som närmsta chef. Du rapporterar till regionchefen och ingår i hennes ledningsgrupp. I gruppen kommer du att ha 5 andra verksamhetschefer som alla är erfarna med en djup kunskap om daglig verksamhet och LSS-lagstiftningen. Här kan du få ett stort erfarenhets och kunskapsutbyte. Totalt är det 46 verksamheter i regionen, uppdelade i sex verksamhetsområden. Det är ett härligt gäng!

Om verksamhetsområdet
Verksamheterna ligger utspridda i Stockholmsområdet med flertalet i västra och norra Stockholm. Verksamheterna har olika inriktningar men gemensamt för flera av enheterna är att det finns ett behov av extra mycket stöd under arbetsdagen. Huvudfokus är att skapa en miljö som ger förutsättningar för en bra dag. Medarbetarna arbetar affektivt och med fingertoppskänsla för rätt kravnivå i varje situation. Verksamheterna har kompetens och resurser för att ta emot personer med komplicerade beteendemönster, tvång och utmanande beteende.
  Aktivt ledarskap
  För att lyckas som chef och ledare hos oss krävs ett aktivt ledarskap som grundar sig i våra värderingar. Vi utbildar därför samtliga chefer via Läras ledarprogram. Ett ledarskap som skapar motivation och engagemang hos våra medarbetare. Du är initiativrik och lyhörd för kundens behov och känner en självklar respekt för andra människor.

  Din erfarenhet och kunskap
  Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom vård och omsorg (ex. socionom, social omsorg) och erfarenhet från omsorgsverksamhet. Du har minst två års dokumenterad erfarenhet av chefsuppdrag och goda vitsord kring ledarskap.

  Du har ett coachande förhållningssätt och vill se dina medarbetare växa och utvecklas i sin yrkesroll. Du gillar att ge och ta emot feedback och bryta ned och arbeta mot uppsatta mål. Du är lösningsorienterad och ser möjligheter framför hinder.

  Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här.

  Övrigt

  Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning
  Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
  Tillträdesdag: Enligt överenskommelse
  Sista ansökningsdag: 6 oktober
  För mer information kontakta: Jenny Lindbratt på: jenny.lindbratt@nytida.se

  (observera att det inte går att göra en ansökan via email)

  Ansökan
  Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

  Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.

  Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se
  Mer info
  Kontaktperson
  Nytida AB
  Telefon
  Typ av anställning
  Sista ansökningsdag
  06 okt. 2023 (8 dagar kvar)
  Ansök nu

  Om arbetsgivaren

  Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se

  Liknande jobb

  Fler från samma arbetsgivare