Hoppa till innehåll
Nytida logotyp

Sommarjobb inom daglig verksamhet, Nytida i Stockholm

Nu söker vi sommarvikarier till våra dagliga verksamheter i Stockholm som vill göra världen lite bättre en människa i taget!

Vi vill hitta dig som vill ha ett roligt och lärorikt sommarjobb där du får jobba i direkt socialt arbete och stötta personer med funktionsvariationer till utveckling.

Denna rekrytering riktar sig till flera dagliga verksamheter i Stockholmsområdet, du kommer få möjlighet att önska vilket geografiska område du är intresserad av i ansökan.

Om rollen
I din roll som sommarvikarie (assisterande coach) stöttar, motiverar och möjliggör du utveckling för personer med olika funktionsvariationer. Du kan möta personer som har en förvärvad hjärnskada, intellektuell funktionsnedsättning, autism, demens och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. På Nytidas dagliga verksamhet har vi en huvudinriktning; den individuella.

Verksamheten är individuellt utformad. Vi utgår ifrån personens behov, intressen, motivation och framför allt resurser! Vilket innebär att verksamheten varierar från person till person. Dina arbetsuppgifter som assisterande coach kan därför variera beroende på vilka deltagare du arbetar med. En önskan kan vara att knyta eller återknyta kontakten med arbetslivet. Det kan också handla om att få utvecklas genom fysisk aktivitet, utbildning, hantverk, eller att bara få träffa andra för att umgås och ha ett meningsfullt sammanhang. Vi ordnar också utflykter och har externa aktiviteter där vi använder enhetens bil eller åker kommunalt. Under sommarveckorna ger vi gärna lite extra guldkant i verksamheterna.

Om verksamheterna
Vi har flera verksamheter runt om i Stockholmsområdet. Verksamheterna kan skilja sig åt utifrån att det finns olika inriktningar och målgrupper. Vi har aktiviteter inom; djur och natur, kultur och skapande, träning och hälsa, jobb och utbildning, person och relation.

Vilken enhet som blir aktuellt för just dig sker i slutstadiet av rekryteringsprocessen. Matchningen av enhet baseras på önskemål, behov och geografisk placering. De perioder som vi söker sommarvikarie är mellan juni och september månad.

Din erfarenhet och kunskap
Kravet är att du har gymnasial utbildning inom vård och omsorg eller likvärdig utbildning. Du har mycket goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.

Det är meriterande om du har eller har påbörjat en eftergymnasial utbildning, exempelvis som socionom, arbetsterapeut, beteendevetare, fysioterapeut, specialpedagog, hantverkspedagog, hälsopedagog eller liknande. Det är även meriterande om du har körkort och erfarenhet av att arbeta med målgruppen. I övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Du har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor. Du är prestigelös, modig och ansvarstagande. Du trivs med att jobba i team, stötta dina kollegor och har alltid våra deltagares bästa som utgångspunkt i allt du gör.

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Det här erbjuder vi:
  • Grundutbildning och vidareutbildning via vår egen utbildningsorganisation, Lära
  • En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare
  • Karriär- och utvecklingsmöjligheter
  • Förmånsportal med rabatter och erbjudanden
  • Ledarskapsutbildade chefer, med engagerat och nära ledarskap.
  • Vi har kollektivavtal, tjänstepension och försäkringar.
Övrigt


Anställningsform: Särskild visstidsanställning
Lön:
Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdag
: efter överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-04-16.
För mer information kontakta: Alice Rönn, e-post: alice.ronn@nytida.se
Facklig kontakt: Kommunal, www.kommunal.se

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Nytida så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här.

När du söker arbete hos oss på Nytida kommer du att få besvara en obligatorisk fråga vid ansökan om du kan uppvisa vaccinationsbevis vid en eventuell intervju? Undantaget är om du kan visa intyg som styrker att du ej kan vaccinera dig på grund av medicinska skäl och du behöver då ta med sig ett sådant intyg till intervjun.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. nytida.se
Mer info
Kontaktperson
Nytida AB
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 apr. 2023 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se nytida.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare