Hoppa till innehåll
Nytida logotyp

Boendestödjare, natt, till Vårbryggan

Ansök nu
Nu söker vi en boendestödjare till vårt team på Vårbryggan. Vi erbjuder utbildning och ett utvecklande jobb där du är med och gör skillnad! Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid, vaken natt.

Om Vårbryggan
Nytidas boende Vårbryggan i Vårberg vänder sig till vuxna från 20 år och uppåt med en psykisk funktionsnedsättning. Några av de diagnoser vi har erfarenhet av är bipolaritet, depression, ångest och schizofreni. Vårbryggan erbjuder en trygg och trivsam boendemiljö. Vi arbetar enligt modellen ESL (Ett självständigt liv). Vi bedriver ingen behandling, men utgår från våra boendes behov och vi har nära kontakt med olika vårdgivare som vårdcentral, beroendemottagning och öppenvårdspsykiatri.

Om rollen
I rollen som boendestödjare på natten utgår du från de boendes individuella behov och önskemål och ger stöd i det dagliga livet utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt.
Din roll som vaken nattpersonal är att finnas tillgänglig för samtal, stöttning och bidra till en extra trygghet under natten. Tillsammans med övriga medarbetare arbetar du med målet att göra vardagen meningsfull och innehållsrik. Du stödjer och vägleder med bland annat personlig omvårdnad, måltider, medicinhantering, städning, samhällskontakter och kommunikation. En viktig del i arbetet är att stimulera och motivera den boende till att utveckla sina förmågor och att skapa möjligheter till en god natts sömn. I dina uppgifter ingår även att dokumentera och planera utifrån genomförandeplaner. Utöver trygghet för den enskilde är ingår även uppgifter såsom städning av allmänna utrymmen. Arbetstiden är förlagd kväll och natt.

Du har en enhetschef nära dig i verksamheten.

Din erfarenhet och kunskap
Du som söker har gymnasieutbildning inom vård och omsorg eller annan likvärdig utbildning. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, god datorvana och erfarenhet av dokumentation. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med målgruppen. I övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Du har en positiv grundsyn, ett starkt engagemang för människor och är ansvarstagande. Du trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor och har alltid våra brukares bästa som utgångspunkt i allt du gör.

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Det här får du hos oss:
  • Grundutbildning när du tillsvidareanställs inom Nytida samt kompetensutveckling via vår egen utbildningsorganisation Lära
  • Förmånsportal med rabatter och erbjudanden
  • Ledarskapsutbildade chefer nära dig
  • En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare
  • Karriär- och utvecklingsmöjligheter
  • Friskvårdsbidrag och skobidrag
  • Kollektivavtal
Övrigt
Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdag: Efter överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2023-09-30
Registerkontroll: Utdrag ur belastningsregister behövs uppvisas vid en eventuell anställning
För mer information kontakta: enhetschef Pia Melin Tel: 076-621 72 02 pia.melin@nytida.se
Facklig kontakt: Kommunal, www.kommunal.se

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande. Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här. Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se

Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se
Mer info
Kontaktperson
Nytida AB
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare