Junior HR Business Partner till Nynas AB

Junior HR Business Partner till Nynas AB

Nu söker vi en Junior HR Business Partner till vår kund Nynas AB som verksamma inom kemiteknikindustrin. Detta är initialt ett konsultuppdrag via Wise Professionals men för rätt person kan det finnas möjlighet till anställning hos kund efter uppdragsperioden på 8-12 månader. Tjänsten är på heltid och du kommer utgå från kontoret i som ligger i Nynäshamn. I den här tjänsten har du möjlighet att arbeta hemifrån ett ar dagar i veckan också.

Din nya roll
Som HR Business Partner hos Nynas AB kommer du att driva hela HR-agendan i nära samarbete med bolagets chefer på siten i Nynäshamn. Du stöttar våra chefer inom alla HR-relaterade frågor, både operativt och strategiskt. I rollen ansvar du även för andra HR-projekt, är med och driver HR framåt samt följer upp att cheferna arbetar utifrån våra HR processer.
Du kommer även att få vara med och ansvar för rekryteringsprocessen och Employer Branding för affärsområdet.

Som HR Business Partner tillhör du ett trevligt och engagerat HR-teamet som består av 13 personer och du rapporterar till HR-direktör.
Här finns det möjligheter för dig att påverka och ta initiativ till utveckling inom HR hos Nynas!

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Supportera och coacha chefer i HR frågor inom organisationen
  • Tolka och utveckla kollektivavtal, villkor och förmåner
  • Självständigt driva fackliga förhandlingar
  • Strategiskt och operativt utveckla och följa upp HR processer samt delta i lokal ledningsgrupp.
  • Vara delaktig i arbetsmiljöarbete samt driva rehabiliterings- och omställningsprocesser
  • Driva rekryteringsprocesser tillsammans med cheferna samt arbeta med Employer Brandingprojekt
  • Ansvar för onboarding och viss internkommunikation
  • Facilitera utbildningar
Vem tror vi att du är?
För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du har en utbildning inom HR/personalvetenskap samt några års erfarenhet från en liknande roll. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att delta i fackliga förhandlingar sedan tidigare och är en person med ett stort engagemang inom HR-frågor. Du gillar att identifiera behov och se möjligheter till förbättringar. Vidare ser vi att du är förtroendeingivande, professionell och självständig. Du är kommunikativ på svenska och engelska, både i tal och skrift och skriver då koncernspråket är engelska.

Om Nynas AB
Om man har ett magiskt ämne som kan lösa, rena, smörja, kyla, isolera, binda och skydda - varför ska man elda upp det?
Nynas är ett annorlunda oljebolag. I samarbete med våra kunder utnyttjar vi oljans fulla potential och skapar värdefulla tillämpningar för olika användare och för vårt samhälle. Överallt omkring dig finns produkter och tjänster som har tillverkats - eller gjorts möjliga - av Nynas nafteniska oljor och bitumen. Vår affärsidé är att frigöra oljans potential och skapa värde åt våra kunder över hela världen.

Vi är både stora och små samtidigt - vilket ger våra medarbetare en unik möjlighet. Du har alla fördelar med ett starkt globalt företag med möjlighet att utveckla din karriär på många olika sätt. Men vi är små nog, med en enklare organisationsstruktur, så du aldrig kommer att bli en i mängden.

Här på Nynas är varje individ en nyckelaktör. Det betyder att det ofta är press på dig att leverera, men det innebär också att du är betydelsefull och alltid sedd som en viktig del av en stor familj

När du blir en av oss
Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Våra värdeord - nyfiken, modig och proffsig - är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med det här uppdraget är Martina Kolga (martina.kolga@wise.se) och Anders Holtenius (anders.holtenius@wise.se) Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation.
Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner, HR-administration, Utbildning & Personlig utveckling
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wise Professionals AB
Sista ansökningsdag 27 feb 2023 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Här erbjuder vi rekryteringslösningar och utför konsultuppdrag inom HR, lön och en bredd av chef- & specialistroller som inte faller under något av våra specialistområden. Vi erbjuder också strategi & rådgivning inom attraktion och rekrytering när du väljer att rekrytera själv.