VD-assistent

VD-assistent

Vi söker dig som vill vara med på en spännande resa där du kommer att supportera VD i hans arbete. Du är den som ser till så att dagarna fungerar så optimalt som möjligt och här kommer du att få arbeta i ett av Sveriges mest välrenommerade företag där det råder en professionell och framåtlutad kultur.

Om rollen
På Nordstjernans huvudkontor, på Stureplan 3, arbetar cirka 40 personer. Styrelsen består av åtta personer och ledningsgruppen sex personer. Dagarna kommer att variera men vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
  • Förbereda och administrera kring styrelse– och ledningsgruppsmöten det vill säga inbjudningar, agendor, material, protokoll och uppföljning
  • Tillsammans med VD ansvara för kalenderhantering, mötesbokning och logistik kring resor
  • I samråd med VD prioritera och hantera mail och samtal
  • Planera och administrera konferenser, events, seminarier och möten
  • Förbereda och genomföra utskick av pressmeddelanden
  • Ta fram dokument, presentationer och liknande i Powerpoint, Word, Excel
Vem söker vi?
Vi söker dig som känner dig helt trygg i rollen som VD-assistent eller Executive Assistant och har jobbat i rollen minst fem år. Du behöver också vara van att arbeta i en snabbrörlig miljö där du ibland behöver ställa om fort.

Som person ser vi att du är självgående, snabblärd och har en hög integritet. Du uppskattar att arbeta proaktivt, lösningsorienterat och du har alltid en hög kvalitet i din leverans.

Här kommer du även att få sätta upp rutiner, processer och jobba med digitalisering så du behöver vara en vän av ordning och reda.

Du känner dig trygg i hela Officepaketet och är flytande i både svenska och engelska, i tal och skrift.

Om Nordstjernan
Nordstjernan grundades av familjen Ax:son Johnson 1890. I mer än 130 år har vi ägt och utvecklat konkurrenskraftiga företag som skapat välstånd och bidragit till ett bättre samhälle.

I dag är Nordstjernan en aktiv ägare som med långsiktighet utvecklar företag i sektorer med tillväxtpotential och där vi kan tillföra värde. Sammanlagt omsätter Nordstjernans innehav omkring 120 Mdr SEK och har drygt 50 000 anställda. Läs gärna mer på www.nordstjernan.se.

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar Nordstjernan med OnePartnerGroup Stockholm. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse och du kommer att ha din arbetsplats på Stureplan 3.
Det här är en roll som kräver att du är på plats merparten av din arbetsvecka.

Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Christina Stenbeck på christina.stenbeck@onepartnergroup.se eller
Emelina Sjösten på emelina.sjosten@onepartnergroup.se

Vänta inte med att skicka in din ansökan då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningarna via mail.

Om du går vidare i processen kommer du att få genomföra två arbetspsykologiska tester för att vi ska kunna göra den bästa matchningen av kandidater.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.nordstjernan.se/
Sista ansökningsdag 7 feb 2023 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se