Hoppa till innehåll
Ansök nu

Regionansvarig
till Stockholm - Nacka

Drivs du av att skapa kvalitet och långsiktiga relationer, både internt och externt? Ta då chansen att söka tjänsten som regionansvarig till Stockholm.

Till rollen som regionansvarig söker vi dig som vill vara med att vidareutveckla vår position som en trygg och solid fönster- och dörrleverantör på den svenska marknaden. Din uppgift blir att sälja och marknadsföra hela NorDans produktportfölj av fönster och dörrar. Samtidigt ansvarar du för vårt team i Stockholm, du kommer rapportera till vår marknadschef.

Vi erbjuder

  • Ett spännande arbete med möjlighet att påverka utvecklingen
  • Marknadens bredaste produktutbud av fönster och dörrar
  • En marknadsorganisation med hög fackkompetens
  • Ett företag i tillväxt med en stark och positiv företagskultur
  • Vi värnar om en god arbetsmiljö internt och bygger förtroende externt

Arbetsuppgifter
Som regionansvarig ansvarar du för att din region når uppsatta försäljningsmål. Du ser tillsammans med ditt team till att era kunder får marknadens bästa stöd, service och professionella råd de behöver. Vidare medverkar du i upprättande av marknads- och aktivitetsplaner för regionen samt ansvarar för att dessa genomförs.

Som regionansvarig leder du aktivt säljkontoret som ligger i Nacka samtidigt som du har eget kundansvar och driver din egen säljportfölj. Du har även personalansvar för ditt team på nio personer som består av tre innesäljare och sex utesäljare.

Vad har Theodor Karlsson, regionsäljare, att säga om hur det är att jobba på NorDan? 

"NorDan har en bred produktportfölj som är konkurrenskraftig på marknaden i Sverige. Tillsammans med det även ett gott rykte om bra kvalitet hela vägen från sälj till eftermarknad vilket gör att vi har ett starkt erbjudande till våra kunder. Arbetsmiljön inom företaget är positiv, vilket gör det till en arbetsplats att trivas på.

På NorDan finns flexibilitet och frihet att lägga upp sin egen strategi för att nå utsatta mål. Många härliga kollegor och det är en bra atmosfär generellt. Högt i tak och en närhet till ledningsgrupp och VD för inspel."

Vad säger Andréas Dahl, marknadschef om NorDan? 

"Sedan jag började i säljorganisationen 2007 har vi gjort en otrolig resa i NorDan Sverige. Genom företagets tydliga mål och visioner, i kombination med utvecklande produkter har jag tillåtits att skapa resultat som möjliggjort utveckling för både mig och för företaget.

Vi ska fortsätta vår tillväxresa och ta tydliga marknadsandelar i Sverige. Vi breddar kunderbjudandet, bryter ny mark och fortsätter bygga lokal närvaro i marknaden. NorDan ska vara det självklara valet i fråga om säkra och hållbara produkter."

Du som söker
Du ser kopplingen mellan affärsmässighet och marknadsföring som självklar och förstår vad som krävs för att skapa resultat. Du är ambitiös, resultatorienterad och effektiv samt har lätt för att skapa kontakter.

  • Du har erfarenhet från närliggande branscher i en liknande roll
  • Du trivs med att arbeta i team men även att vara självgående
  • Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska
  • Du har goda kunskaper i MS-Office
  • B-körkort är ett krav

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Marie Gummerus, tel. 08-51481642 och Julia Derblom, tel. 08-51481644. 

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 juli 2023 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare