Kock till ARC rooftop

Kock till ARC rooftop

Blique by Nobis är ett modernt hotellkoncept där arkitektur och design går sida vid sida med olika former av estetiska uttryck. På generösa sociala ytor har vi skapat ett levande community med hotell, två restauranger, stora och flexibla mötes- och eventlokaler samt en takterrass med fantastisk utsikt över Stockholms takåsar.
Med ena foten i artistiska Vasastan och den andra i växande Hagastaden har vi ett oslagbart läge i en ny och spännande del av Stockholm.
Blique by Nobis har totalt 249 rum varav 50 av dessa är Studios, där gästen bor i en välplanerad, unik lägenhet med fullt utrustat pentry, inkluderat köksutrustning.

Vem är vi?
I april 2019 öppnade vi Blique by Nobis på Gävlegatan i nya stadsdelen Hagastaden, ett modernt hotellkoncept om 249 rum, generösa sociala ytor, flexibla event- och mötesmöjligheter, två restauranger, barer, samt en takterrass med utsikt över Stockholm. Här har vi skapat en levande och social mötesplats med starka inslag av arkitektur och design.

Vem är du?
Restaurang Arc är Blique by Nobis pärla, belägen på våning 11 med panoramautsikt över Stockholm. 45 sittplatser inomhus och en storslagen takterrass med lika många matplatser. Vi söker nu en kock som tillsammans med vår souschef tar Arc vidare till nästa nivå. Ett plus om du har erfarenhet av det asiatiska köket, men inget krav. Du skall vara stresstålig och ha en genuin passion för matlagning och service.

Om tjänsten:
Som kock på Arc arbetar du nära köksmästaren och souschefen samt övrig personal på Arc, här finns utrymme för idéer och tankar då vi ständigt vill utvecklas. Arcs öppettider är idag måndag till lördag, 16.00-00.00. Tjänsten är främst förlagd kvällstid, med varierat arbete på helger, och hotellets övriga restaurangverksamheter har öppet sju dagar i veckan.

Blique by Nobis ingår i en koncern av flera hotell med restaurangverksamhet, både nationellt och internationellt och vi erbjuder alla våra medarbetare möjligheten att växa och klättra!

Tjänsten är på 100% tillsvidare.
Lön enl. ök.

Intervjuer & urval kommer ske löpande varför vi ber dig söka så snart som möjligt. Tillträde så fort vi hittat den rätta!

Vi kommer endast svara ansökningar som möter vår kravprofil.

Vi ser fram emot din ansökan!

Kontaktperson
Daniel Guest, Excecutive Chef

Daniel.guest@bliquebynobis.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.nobis.se/
Sista ansökningsdag 5 feb 2023 (5 dagar kvar)