Hoppa till innehåll
Nexer Recruit logotyp

SAP KOORDINATOR TILL HYDAC

Publiceringsdatum
03 december 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu


Är du intresserad av att optimera processer och förstår betydelsen av ett väl fungerande administrativt affärssystem? HYDAC söker dig som vill spela en nyckelroll i deras omfattande satsning och uppgradering av SAP till S/4H inom koncernen. Du kommer att vara en central användare i systemet med fokus på att förbättra processer och maximera systemets potential för framtida utveckling.

HYDAC strävar alltid efter att vara en sund, säker, engagerande och attraktiv arbetsplats där medarbetare kan växa både personligt och professionellt. HYDAC erbjuder marknadsmässig lön enligt Svenskt Näringsliv, kollektivavtal och ett brett utbud av förmåner, företagshälsovård och friskvårdsbidrag.

Rollen som SAP Koordinator

I din roll som IT-SAP-koordinator kommer du samarbeta nära vår IT/ERP-chef för att stödja medarbetarna med tester, enskilda projekt och nyutveckling i samband med övergången från SAP ECC till S/4HANA. Ditt fokus kommer att ligga på modulerna SD, MM, PP och QM med målet att optimera affärsprocesser, förbättra rapportering, påskynda flöden och öka transparensen. Din roll är av stor betydelse i detta förbättringsarbete. Du kommer även att utforska och testa hur vi bäst kan dra nytta av de utökade funktionerna i FIORI, Neptune samt förbättrade rapporteringsmöjligheter med SAC (SAP Analytics Cloud) och MS Office.

Din Profil

För att trivas i rollen är du ordningsam och kan på ett systematiskt sätt prioritera och planera IT-arbetet vid framtagning av processer och underlag. Du har förmågan att lösningsorienterat vägleda internt gällande system och handhavande samt agera snabbt, vara hands-on och serviceinriktad. Dina starka kunskaper och intresse för teknisk och digital utveckling möjliggör att du analytiskt kan föreslå och genomföra förbättringsåtgärder. Du agerar på ett lugnt, metodiskt och målmedvetet sätt enligt uppsatta planer, med förmågan att omprioritera vid behov.

Bakgrund och Erfarenhet:

  • Gymnasie- och helst eftergymnasial utbildning inom ekonomi, logistik, kvalitet eller teknik.
  • Flera års erfarenhet av SAP, gärna som superuser eller key user.
  • Meriterande med erfarenhet av S/4hana samt FIORI.
  • Mycket goda kunskaper inom Microsofts produkter som Excel och Word.
  • Meriterande med kunskaper om olika digitala verktyg för verksamhet och processtyrning.
  • Meriterande med erfarenhet av att utveckla och dokumentera processer och administrativa flöden.
Mer information

Vi samarbetar med Nexer Recruit i denna rekrytering. Kontakta rekryteringskonsult Katarina Wanderydz på katarina.wanderydz@nexergroup.com eller ring +46 734 07 23 om du vill veta mer om tjänsten. Vi ser fram emot att höra från dig!

Vi tar emot ansökningar löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

En bakgrundskontroll kan komma att genomföras.

Om HYDAC

HYDAC är experter inom hydraulik, system- och vätsketeknik samt kylning och elektrifiering. Vi tillhandahåller lösningar inom industriella applikationer och mobila fordon. HYDAC är ett innovationsdrivet företag med stort tekniskt innehåll i egenutvecklade komponenter och system. Verksamheten finns i 45 länder med närmare 10 000 anställda.

HYDAC Sverige är ett helägt dotterbolag till HYDAC International, som grundades 1963. Som en internationell grupp har vi ett globalt nätverk av expertis och kan uppfylla marknadens stränga kvalitetskrav.
Vi är familjeägda och på HYDAC Sverige är vi idag nära 80 anställda med en stadig tillväxt. Vi har huvudkontoret i Spånga och lokalkontor i Borås, Falun och Örnsköldsvik. Utöver våra kontor har vi verksamhet som sträcker sig runt om i hela Sverige.


Nexer Recruit logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 jan. 2024 (42 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Nexer Recruit är specialister på rekrytering. Alltid med människan i fokus. Söker du medarbetare som kan lyfta din verksamhet till nästa nivå? Eller är du ute efter nya utmaningar och vill vidare i din karriär? Vi skapar möjligheter för just er att mötas. Den perfekta matchen. Genom att vi är en del av Nexer befinner oss mitt i teknikutvecklingens centrum. Det gör oss till en pålitlig partner för att säkra spetskompetensen. Kunskapen som våra rekryteringskonsulter besitter i kombination med vårt unika nätverk ger oss möjlighet att snabbt hitta optimala matchningar, även till specialiserade roller. Med stort engagemang hjälper vi våra kunder att rekrytera toppkandidater med rätt kompetensprofil, men också sätta strategin för framtida rekryteringar. Vi gör våra kunder redo att möta morgondagen, så att de kan navigera utmaningarna och prospektera möjligheterna som kommer med vår samtids snabba tekniska landvinningar. Strategisk rekrytering på högsta nivå helt enkelt. Med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Skövde, Borås och Helsingborg är vi din lokala rekryteringspartner med global räckvidd.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Lidköping
Data & IT
Företagslogga
Malmö stad
Data & IT
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga
Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga