Hoppa till innehåll
Nexer Recruit logotyp

Rekryteringskonsult till Nexer Recruit

Ansök nu

Om du vill vara del av ett livlig, rolig och utmanande bolag med ambitiösa planer för framtiden kan det här vara en spännande möjlighet för dig! Nexer Recruit är ett nischat rekryteringsbolag inom Tech och del av Nexer Group. Förutom en rekryteringsprocess i världsklass är vårt fokus att erbjuda både kunder och kandidater personlig och engagerad service samt vår marknadskompetens. Nexer Recruit expanderar och till vårt kontor i Stockholm söker vi fler affärsdrivna rekryteringskonsulter som i likhet med oss, älskar det vi gör och får saker att hända!

Varmt välkommen med din ansökan!

Din vardag

I rollen som Rekryteringskonsult arbetar du med ett övergripande ansvar för hela rekryteringsprocessen; från försäljning hos kund till leverans av slutkandidat. Uppgifterna är mycket varierande och stimulerande; du driver projekt och affärer, utmanar och coachar kunder samt kandidater.

Vi har lång erfarenhet av att rekrytera inom ett brett spektrum av branscher, både nationellt och internationellt. Vårt unika nätverk ger oss möjlighet att agera strategiska rådgivare till våra kunder och hitta optimala matchningar.

I rollen som Rekryteringskonsult arbetar du i nära samarbete med teamet i Stockholm och med kollegor på övriga orter runtom i landet. Centralt i rollen är att matcha rätt kandidat mot kundens krav, att förstå marknaden och att vara en duktig relationsbyggare. Vi har lyxen att få verka i en dynamisk värld, tillsammans med bolag som påskyndar den tekniska utvecklingen.

Vi drivs av att se företag och människor växa. I den här rollen får du den perfekta kombinationen av affärsmässighet och kreativitet - alltid med människan i fokus och i linje med våra värderingar Passion & Execution - vi älskar det vi gör och vi får saker att hända!

Vem är du?

Hos oss på Nexer Recruit jobbar vi flexibelt och självständigt men med en lagkänsla som bär oss framåt.

En bra grund att stå på för att lyckas i rollen är en lämplig akademisk utbildning och flerårig erfarenhet från rekrytering eller försäljning/projektledning inom Tech/IT.

Vi söker dig som har hög energinivå och en egen stark drivkraft, är nyfiken på omvärlden och har ett tydligt resultatfokus. Du drivs av att kunna påverka och är duktig på att koordinera och kommunicera. För att bli framgångsrik i rollen, är du orädd och motiveras av att utvecklas i din professionella roll och som person.

Du är van vid att arbeta med många olika intressenter och kontaktytor parallellt. Gemensamt för alla på Nexer Recruit är att vi bryr oss om varandra och brinner för det vi tillsammans skapar.

Vill du veta mer?

Känner du att ovanstående låter intressant och passar väl in med dina erfarenheter och ambitioner framåt? Då är du varmt välkommen att höra av dig. Välkommen att kontakta vVD Linda Samuelsson +46 702 16 37 52 alt. linda.samuelsson@nexergroup.com Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig! 

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 juni 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare