Hoppa till innehåll
Nexer Recruit logotyp

IT SPECIALIST SERVICENOW TILL COOR

Publiceringsdatum
01 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu


Upptäck en spännande möjlighet hos oss på Coor, där du får vara med på en enastående resa och göra verklig skillnad. Som IT Specialist ServiceNow kommer du att ha en nyckelroll i vår transformation och bli en viktig del av vår framgång. Vi erbjuder en dynamisk och pulserande arbetsmiljö där vi tar oss an komplexitet med enkelhet och sätter alltid människor i fokus.

Här får du inte bara utmärkta utvecklingsmöjligheter utan även chansen att vara en drivande kraft inom ditt område. Om du är redo att ta steget in i denna spännande roll, då vill vi väldigt gärna träffa dig!

Din vardag

Du kommer att vara en del av Cloud & Platform Services-teamet som ansvarar för innovation, utveckling samt förvaltning av Coors plattformstjänster. Dessa områden är bland annat IT-Infrastruktur, Telefoni, ServiceNow, IT-Workplace, IT Collaboration & Power Platform, Cloud samt I&AM. Det här välkvalificerade teamet samarbetar med en mängd innovativa digitala lösningar och drar nytta av moderna teknologier. För tillfället består teamet av 14 dedikerade medlemmar, där majoriteten är IT Service Managers och IT Service-specialister. Denna roll kan vara med placering på Coors kontor i Stockholm, Göteborg, Oslo eller Köpenhamn.

I rollen som IT Specialist ServiceNow agerar du expert på plattformen och arbetar nära verksamheten. Rollen är bred och med variation, vilket innebär att du i nära samarbete med teamet får arbeta med bland annat utveckling, ny funktionalitet och förbättringar av ServiceNow. Du kommer även ha en viktig roll i att utvärdera, utmana och uppskatta lösningar samt förändringar. Några av dina andra ansvarsområden och arbetsuppgifter:

  • Att arbeta med inkommande incidenter
  • Integrationer som rapporterar fel
  • Inkommande behov i plattformen som behöver utvärderas
  • Till viss del utveckling och alternativt titta i kod och beställa lösningar från andra
  • Dialog med verksamheten och att hålla dig uppdaterad med trender och senaste nytt inom plattformen
Vem är du?

Vi söker en proaktiv och resultatinriktad person som tar egna initiativ och har förmågan att vara självledande. Det är vidare viktigt att du är organiserad och har ett strukturerat sätt att arbeta på. Du behöver även vara affärsinriktad och förstå hur IT-lösningar påverkar företagets verksamhet och resultat. Du är stark på kommunikation och har ett driv i att hjälpa andra då rollen innefattar många kontaktytor.

Vi söker någon med några års erfarenhet och kunskap inom ServiceNow plattformen, gärna med programmeringskunskaper. Du bör även ha erfarenhet av integrationer och kunskap om hur man implementerar och distribuerar i plattformen. Det är meriterande om du tidigare har arbetat som konsult. För denna roll behöver du vara flytande i svenska, i tal och skrift.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Markus Hanna på markus.hanna@nexergroup.com alternativt mobil 0730-311 581 eller Artan Bitiqi på artan.bitiqi@nexergroup.com alternativt mobil 0723-612 844.

Välkommen med din ansökan. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.

Om Coor

Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer - smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland.

Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.


Nexer Recruit logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 jan. 2024 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Nexer Recruit är specialister på rekrytering. Alltid med människan i fokus. Söker du medarbetare som kan lyfta din verksamhet till nästa nivå? Eller är du ute efter nya utmaningar och vill vidare i din karriär? Vi skapar möjligheter för just er att mötas. Den perfekta matchen. Genom att vi är en del av Nexer befinner oss mitt i teknikutvecklingens centrum. Det gör oss till en pålitlig partner för att säkra spetskompetensen. Kunskapen som våra rekryteringskonsulter besitter i kombination med vårt unika nätverk ger oss möjlighet att snabbt hitta optimala matchningar, även till specialiserade roller. Med stort engagemang hjälper vi våra kunder att rekrytera toppkandidater med rätt kompetensprofil, men också sätta strategin för framtida rekryteringar. Vi gör våra kunder redo att möta morgondagen, så att de kan navigera utmaningarna och prospektera möjligheterna som kommer med vår samtids snabba tekniska landvinningar. Strategisk rekrytering på högsta nivå helt enkelt. Med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Skövde, Borås och Helsingborg är vi din lokala rekryteringspartner med global räckvidd.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga
Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga