Hoppa till innehåll
Nexer Recruit logotyp

IT SERVICE MANAGER SERVICENOW TILL COOR

Publiceringsdatum
14 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu


Upptäck en spännande möjlighet hos oss på Coor, där du får vara med på en enastående resa och göra verklig skillnad. Som IT Service Manager ServiceNow kommer du att ha en nyckelroll i vår transformation och bli en viktig del av vår framgång. Vi erbjuder en dynamisk och pulserande arbetsmiljö där vi tar oss an komplexitet med enkelhet och sätter alltid människor i fokus.

Här får du inte bara utmärkta utvecklingsmöjligheter utan även chansen att vara en drivande kraft inom ditt område. Om du är redo att ta steget in i denna spännande roll, då vill vi väldigt gärna träffa dig!

Din vardag

Du kommer att vara en del av Cloud & Platform Services-teamet som ansvarar för innovation, utveckling samt förvaltning av Coors plattformstjänster. Dessa områden är bland annat IT-Infrastruktur, Telefoni, ServiceNow, IT-Workplace, IT Collaboration & Power Platform, Cloud samt I&AM. Det här välkvalificerade teamet samarbetar med en mängd innovativa digitala lösningar och drar nytta av moderna teknologier. För tillfället består teamet av 14 dedikerade medlemmar, där majoriteten är IT Service Managers och IT Specialister. Denna roll kan vara med placering på Coors kontor i Stockholm, Göteborg, Oslo eller Köpenhamn.

I rollen som IT Service Manager ServiceNow är du ansvarig för ServiceNow och får leda ServiceNow-teamet samt driva på arbetet med att optimera och förbättra. Detta innebär övergripande ansvar för utveckling och förvaltning av ServiceNow-plattformen. Några av dina andra ansvarsområden och arbetsuppgifter:

 • Lyfta och transformera plattformen till nästa nivå genom utvecklings- och innovationsinitiativ som är samstämmiga med Coors övergripande strategier
 • Kommunicera och artikulera ServiceNow lösningar till verksamheten och nyckelintressenter
 • Etablera och driva OKRer för plattformen utifrån Coors övergripande strategier
 • Etablera och vidareutveckla en standardarkitektur samt utvecklingsprinciper
 • Förstå verksamhetskontexten och behoven samt hur man översätter dessa till funktionella och tekniska krav och vidare in till hållbara ServiceNow lösningar
 • Bidra till att upprätthålla Coors redan inkluderande arbetskultur där våra medarbetare uppmärksammas för deras insatser och bedrifter
 • Leda, coacha, och motivera ServiceNow teamet
 • Bidra till etableringen av teknisk governance, principer, processer, standarder, samt policys som stöttar ServiceNow leveransen
 • Delta i budgetarbetet och förstå komponenterna som den består av
 • Driva och aktivt bidra till leverantörs- och avtalsstyrning vid samarbeten med strategiska leverantörer
 • Arbeta utifrån Coors etablerade ITIL processer och ways of working
 • Proaktiv planering och livscykelhantering av integrations-tjänster och implementering av IT-tjänster
Vem är du?

Vi söker en proaktiv och resultatinriktad person som tar egna initiativ och har förmågan att driva projekt framåt. Vi ser gärna att du även har förmågan att planera och leda ditt arbete på ett organiserat och strukturerat sätt. Med din starka inre energi och förmåga att motivera andra kan du även leda och samordna. Du behöver vara affärsinriktad och förstå hur IT-lösningar påverkar företagets verksamhet och resultat. Det är även viktigt att du är stark på kommunikation då rollen innefattar många kontaktytor.

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet som utvecklare, applikationskonsult, IT-koordinator eller liknande. Vidare så håller du dig uppdaterad om trender och teknisk utveckling inom molnbaserade plattformar och lösningar. För att lyckas i den här rollen är det bra om du har utvecklat, implementerat och/eller hanterat ServiceNow i flersystemmiljöer. Du behöver även vara bekant med IT-utvecklingscykler, utveckling eller arkitektur för molnbaserade plattformar. Det är meriterande om du tidigare har arbetat som konsult eller arkitekt inom ServiceNow, men nu vill satsa på att utveckla ditt ledarskap. För denna roll behöver du vara flytande i svenska, i tal och skrift.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Artan Bitiqi på artan.bitiqi@nexergroup.com alternativt mobil 0723-612 844.

Välkommen med din ansökan. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.

Om Coor

Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer - smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland.

Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.Nexer Recruit logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 jan. 2024 (42 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Nexer Recruit är specialister på rekrytering. Alltid med människan i fokus. Söker du medarbetare som kan lyfta din verksamhet till nästa nivå? Eller är du ute efter nya utmaningar och vill vidare i din karriär? Vi skapar möjligheter för just er att mötas. Den perfekta matchen. Genom att vi är en del av Nexer befinner oss mitt i teknikutvecklingens centrum. Det gör oss till en pålitlig partner för att säkra spetskompetensen. Kunskapen som våra rekryteringskonsulter besitter i kombination med vårt unika nätverk ger oss möjlighet att snabbt hitta optimala matchningar, även till specialiserade roller. Med stort engagemang hjälper vi våra kunder att rekrytera toppkandidater med rätt kompetensprofil, men också sätta strategin för framtida rekryteringar. Vi gör våra kunder redo att möta morgondagen, så att de kan navigera utmaningarna och prospektera möjligheterna som kommer med vår samtids snabba tekniska landvinningar. Strategisk rekrytering på högsta nivå helt enkelt. Med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Skövde, Borås och Helsingborg är vi din lokala rekryteringspartner med global räckvidd.
https://nexerrecruit.com

Fler jobb från samma arbetsgivare

Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Trollhättan
Data & IT
Företagslogga
Lidköping
Data & IT
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga
Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga