Hoppa till innehåll
Nexer Recruit logotyp

IT Service Manager ServiceNow till Coor

Ansök nu

Upptäck en spännande möjlighet hos oss på Coor, där du får vara med på en enastående resa och göra verklig skillnad. Som IT Service Manager ServiceNow kommer du att ha en nyckelroll i vår transformation och bli en viktig del av vår framgång. Vi erbjuder en dynamisk och pulserande arbetsmiljö där vi tar oss an komplexitet med enkelhet och sätter alltid människor i fokus.

Här får du inte bara utmärkta utvecklingsmöjligheter utan även chansen att vara en drivande kraft inom ditt område. Om du är redo att ta steget in i denna spännande roll, då vill vi väldigt gärna träffa dig!

Din vardag
Du kommer att vara en del av Cloud & Platform Services-teamet som ansvarar för innovation, utveckling samt förvaltning av Coors plattformstjänster. Dessa områden är bland annat IT-Infrastruktur, Telefoni, ServiceNow, IT-Workplace, IT Collaboration & Power Platform, Cloud samt I&AM. Det här välkvalificerade teamet samarbetar med en mängd innovativa digitala lösningar och drar nytta av moderna teknologier. För tillfället består teamet av 14 dedikerade medlemmar, där majoriteten är IT Service Managers och IT Specialister.

I rollen som IT Service Manager ServiceNow är du ansvarig för ServiceNow och får leda ServiceNow-teamet samt driva på arbetet med att optimera och förbättra. Detta innebär övergripande ansvar för utveckling och förvaltning av ServiceNow-plattformen. Några av dina andra ansvarsområden och arbetsuppgifter:

 • Lyfta och transformera plattformen till nästa nivå genom utvecklings- och innovationsinitiativ som är samstämmiga med Coors övergripande strategier
 • Kommunicera och artikulera ServiceNow lösningar till verksamheten och nyckelintressenter
 • Etablera och driva OKRer för plattformen utifrån Coors övergripande strategier
 • Etablera och vidareutveckla en standardarkitektur samt utvecklingsprinciper
 • Förstå verksamhetskontexten och behoven samt hur man översätter dessa till funktionella och tekniska krav och vidare in till hållbara ServiceNow lösningar
 • Bidra till att upprätthålla Coors redan inkluderande arbetskultur där våra medarbetare uppmärksammas för deras insatser och bedrifter
 • Leda, coacha, och motivera ServiceNow teamet
 • Bidra till etableringen av teknisk governance, principer, processer, standarder, samt policys som stöttar ServiceNow leveransen
 • Delta i budgetarbetet och förstå komponenterna som den består av
 • Driva och aktivt bidra till leverantörs- och avtalsstyrning vid samarbeten med strategiska leverantörer
 • Arbeta utifrån Coors etablerade ITIL processer och ways of working
 • Proaktiv planering och livscykelhantering av integrations-tjänster och implementering av IT-tjänster

Vem är du?
Vi söker en proaktiv och resultatinriktad person som tar egna initiativ och har förmågan att driva projekt framåt. Vi ser gärna att du även har förmågan att planera och leda ditt arbete på ett organiserat och strukturerat sätt. Med din starka inre energi och förmåga att motivera andra kan du även leda och samordna. Du behöver vara affärsinriktad och förstå hur IT-lösningar påverkar företagets verksamhet och resultat. Det är även viktigt att du är stark på kommunikation då rollen innefattar många kontaktytor.

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet som utvecklare, applikationskonsult, IT-koordinator eller liknande. Vidare så håller du dig uppdaterad om trender och teknisk utveckling inom molnbaserade plattformar och lösningar. För att lyckas i den här rollen är det bra om du har utvecklat, implementerat och/eller hanterat ServiceNow i flersystemmiljöer. Du behöver även vara bekant med IT-utvecklingscykler, utveckling eller arkitektur för molnbaserade plattformar. Det är meriterande om du tidigare har arbetat som konsult eller arkitekt inom ServiceNow, men nu vill satsa på att utveckla ditt ledarskap. För denna roll behöver du vara flytande i svenska, i tal och skrift.

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Markus Hanna på markus.hanna@nexergroup.com alternativt mobil 0730-311 581 eller Artan Bitiqi på artan.bitiqi@nexergroup.com alternativt mobil 0723-612 844.

Välkommen med din ansökan på www.nexerrecruit.com/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare