Hoppa till innehåll
Nexer Recruit logotyp

DevSecOps till Handelsbanken

Ansök nu

Vill du som DevOps specialist vara med och stärka vår produkt framförallt inom Web front-end för våra digitala kundmöten på webben? Hos oss får du möjlighet att arbeta i en modern teknisk miljö och ta ett strategiskt övergripande ansvar för vårt DevOps arbete inom front-end plattform. Vårt mål är att göra Handelsbanken till Sveriges bästa digitala bank. Vi behöver därför stärka vårt team med ytterligare en kollega i rollen som DevSecOps.

Handelsbanken är ett företag med en stark tro på den enskilda individens förmåga och kan erbjuda dig utmaningar och möjligheter att utvecklas i ett företag som befinner sig mitt i en spännande digitaliseringsresa.

Din vardag

Vi söker för närvarande en kvalificerad DevOps-specialist till systemteamet inom vårt SAFe-tåg DIVA - "Digital Value", vilket har övergripande ansvar för bankens webbplatser där våra utvecklare arbetar med både frontend- och backendutveckling. Du kommer att ansluta till CTMD-området, där vi aktivt främjar en inkluderande arbetskultur och värdesätter mångfald. Vårt mål är att uppmuntra innovation och kreativitet genom att erbjuda ömsesidigt stöd.

Vi är en starkt sammansvetsad grupp som präglas av en hög arbetsglädje. Systemteamet består av sex dedikerade individer som ansvarar för att hantera flera olika utvecklingspipelines samt delar av implementeringsprocessen. I rollen som DevOps-specialist kommer du att vara en värdefull resurs för bankens utvecklare, särskilt inom området Web front-end. Ditt ansvar kommer att innefatta att etablera en smidig och effektiv utvecklingspipeline som är i linje med DevOps-paradigmen. Dessutom kommer vi att arbeta mot en inriktning mot DevSecOps i framtiden.

Största delen av våra medarbetare är engagerade inom det agila utvecklingståget DIVA - "Digital Value". Detta tåg ansvarar för att skapa en heltäckande användarupplevelse av bankens webbplatser och olika tjänster. Vårt övergripande mål är att säkerställa en enhetlig, enkel, njutbar och sömlös kundupplevelse med en hög servicenivå, samtidigt som vi strävar efter att optimera både kund- och affärsnytta. Vårt systemteam utgör ett av totalt 13 agila team inom DIVA.

Exempel på ansvarsområden:

  • Tillsammans med teamet förvalta och uppgradera de verktyg som teamet ansvarar för och vara delaktig i kompetensspridning kring dessa.
  • Tillsammans med team och arkitekter arbeta med att utveckla vår strategi för DevSecOps.
  • Stötta utvecklingsteamen i verktygsfrågor
  • Se till att intern dokumentation är uppdaterad och riktig
  • Ansvara och bygga utvecklingspipelines och skapa processer för detta

Vi ser det som meriterande om du har:

  • Erfarenhet av testautomatisering, gärna för testning av användargränssnitt (vi använder TestCafe, Percy och BrowserStack).
  • kunskap om Azure och Azure DevOps.

Vem är du?

För att trivas hos oss behöver du uppskatta en arbetsmiljö som präglas av transparens och öppenhet, där kunskap och erfarenheter delas med andra. Du är en samarbetsvillig och hjälpsam lagspelare, samtidigt som du är strukturerad och har en problemlösningsinriktad approach. En central del av rollen är att kunna kommunicera effektivt och erbjuda nödvändigt stöd till utvecklarna när det gäller verktygsrelaterade frågor.

Du bör ha en mycket god kommunikativ förmåga och en god förståelse för kund- och beställarperspektivet. Att vara självgående och proaktiv är också viktigt för att trivas och lyckas i rollen. Din analytiska förmåga bör vara mycket stark och du bör vara driven, nyfiken och noggrann i ditt arbete.

Förutom dessa personliga egenskaper ser vi gärna att du har god förståelse för:

  • Övergripande synsätt på DevOps
  • Agila utvecklingsmodeller med CI/CD
  • Webbutveckling

Din kunskap inom dessa områden kommer att vara avgörande för att du ska kunna trivas och utmärka dig i rollen som DevSecOps-Specialist hos oss.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult på markus.hanna@nexergroup.com alternativt mobil 073 031 15 81.

Välkommen med din ansökan på https://nexerrecruit.com/lediga-jobb/. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
27 sep. 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare