Hoppa till innehåll

DEVOPS TILL FÖRSÄKRINGSGIROT


DevOps till FörsäkringsGirot

Trivs du i en miljö där verksamheten är på väg in i en ny spännande och utvecklande fas gällande både teknik och affärsutveckling? Vill du ha en arbetsgivare som värdesätter samarbete, är proaktiv och professionell? Vill du vara en viktig del av en familjär atmosfär och en prestigelös kultur? Var då med och utveckla FörsäkringsGirots framtida tekniska plattform och ta den vidare för att FörsäkringsGirot ska fortsätta vara det självklara leverantörsvalet av pensionsadministration.


Din vardag som DevOps

Du kliver in i en spännande förändringsfas där vi utvecklar en helt ny plattform som möter framtidens behov. Med teknik som ligger i framkant skapar vi en plattform för att ge de bästa förutsättningarna att bedriva och utveckla verksamheten. Målet är anpassa FörsäkringsGirot till kundernas och marknadens behov avseende administrationsstöd för pensioner och försäkringar. Den nya plattformen kommer att lanseras under första halvan av 2024 för att därefter fortsätta vidareutvecklas. I den här rollen kommer du bara att fokusera på att arbeta med och inom den nya plattformen.

Som DevOps ingår du i vårt IT-team på ca. 12 personer som tillsammans ansvarar för infrastruktur, säkerhet, drift och utveckling samt kravställande och test. Du kommer som DevOps att utveckla och förvalta FörsäkringsGirots infrastrukturkodbas inklusive nätverk och säkerhet där du jobbar tillsammans med IT-utvecklare, IT-arkitekt och Säkerhetsansvarig. I rollen ansvarar du för övervakning av FörsäkringsGirots miljöer där du ser till att de kan förvaltas med hög grad av automatisering och du ansvarar även för bygg- och deploymentkedjor.

Vi vill att du tillsammans med oss, både utvecklar plattformen och din egen kompetens. Ledarskapet i teamet baseras på delaktighet, tydlighet och att varje medarbetares idéer får höras och ta plats.

För att du ska trivas i rollen

För att trivas i rollen behöver du gilla att arbeta med konfiguration, säkerhet och enhetlighet i tekniska miljöer. För att utmärka sig i denna position behövs en gedigen kunskap inom kryptografiskt skyddsåtgärder och förmågan att smidigt integrera dem i kod, Det är också nödvändigt att du kan sätta dig in i kod och har en gedigen förståelse för nätverk och brandväggsregelverk. Som person är du en noggrann, kreativ och nyfiken problemlösare som gillar att ha kul på jobbet och föredrar att jobba med dina kollegor i en agil arbetsmiljö. Samtidigt som du stimuleras av att lösa problem tillsammans med andra teammedlemmar, behöver du även kunna driva ditt egna arbete och leda dina processer självständigt.

Din profil
  • Flera års erfarenhet av systemutveckling och/eller sysadmin/infrastrukturarbete
  • Universitets- eller högskoleutbildning inom teknisk fakultet eller relevant arbetslivs-erfarenhet som motsvarar utbildningen
  • Flytande svenska både muntligt och skriftligt.


Tekniska kunskapskrav
  • Kubernetes eller motsvarande klusterteknik
  • Automatiseringsramverk t.ex. Ansible
  • Helm eller motsvarande
  • Graylog eller motsvarande
  • Rancher
Vi ser det som meriterande om du även har kunskaper i
  • Linux
  • Git
FörsäkringsGirot erbjuder

På FörsäkringsGirot erbjuder vi en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling och utbildning. Det är viktigt att hela livet fungerar och därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. Du jobbar tillsammans med engagerade kollegor som alla arbetar för visionen att vi ska vara arbetsgivarnas naturliga partner för enkel och korrekt pensionsadministration. Vi har ett mycket bra pensionserbjudande tillsammans med många andra fina förmåner för våra anställda. Vår arbetsplatsfilosofi innebär att du som medarbetare i hög grad själv avgör var du utför ditt arbete bäst, hemma eller på vårt fina kontor mitt i Stockholm.

Vi ser fram emot din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med Nexer Recruit. Låter detta intressant och du vill veta mer är du välkommen att höra av dig rekryteringskonsult Katarina Wanderydz på katarina.wanderydz@nexergroup.com eller på +46 (0)73 439 07 23.

Urval och intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Välkommen med din ansökan!

Om FörsäkringsGirot

FörsäkringsGirot har över 800 nöjda kunder. Här får du möjlighet att jobba med lösningar för pensions- och försäkringsadministration på ett affärsdrivet och marknadsledande företag. Vi är omkring 50 anställda som hjälper arbetsgivare att ge rätt pension och försäkring till sina anställda. Hos oss bidrar alla till bolagets framgångar och gör arbetsplatsen till ”The Place to Be”, där vi jobbar och vinner som ett lag.

Med nära 30 års erfarenhet i branschen och med starka ägare i ryggen såsom Skandia, SPP, SEB Pension och Försäkring och Länsförsäkringar står vi stadigt idag och imorgon.

För mer information besök oss gärna på www.fgirot.se eller LinkedIn.

Nexer Recruit logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
15 jan. 2024 (46 dagar kvar)
Yrkesroll
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Nexer Recruit är specialister på rekrytering. Alltid med människan i fokus. Söker du medarbetare som kan lyfta din verksamhet till nästa nivå? Eller är du ute efter nya utmaningar och vill vidare i din karriär? Vi skapar möjligheter för just er att mötas. Den perfekta matchen. Genom att vi är en del av Nexer befinner oss mitt i teknikutvecklingens centrum. Det gör oss till en pålitlig partner för att säkra spetskompetensen. Kunskapen som våra rekryteringskonsulter besitter i kombination med vårt unika nätverk ger oss möjlighet att snabbt hitta optimala matchningar, även till specialiserade roller. Med stort engagemang hjälper vi våra kunder att rekrytera toppkandidater med rätt kompetensprofil, men också sätta strategin för framtida rekryteringar. Vi gör våra kunder redo att möta morgondagen, så att de kan navigera utmaningarna och prospektera möjligheterna som kommer med vår samtids snabba tekniska landvinningar. Strategisk rekrytering på högsta nivå helt enkelt. Med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Skövde, Borås och Helsingborg är vi din lokala rekryteringspartner med global räckvidd.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga
Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga