Hoppa till innehåll
Nexer Recruit logotyp

DEVOPS SPECIALIST TILL HANDELSBANKEN

Publiceringsdatum
13 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Hos oss får du möjlighet att arbeta i en modern teknisk miljö och ta ett strategiskt övergripande ansvar för vårt DevOps-arbete inom vår frontend-plattform. Vårt mål är att göra Handelsbanken till Sveriges bästa digitala bank. Vi behöver därför stärka vårt team med ytterligare en kollega inom DevOps.

Handelsbanken är ett företag med en stark tro på den enskilda individens förmåga och kan erbjuda dig utmaningar och möjligheter att utvecklas i ett företag som befinner sig mitt i en spännande digitaliseringsresa.

DIN VARDAG

Vi söker för närvarande en kvalificerad DevOps specialist till systemteamet inom vårt SAFe-tåg DIVA - "Digital Value", vilket har övergripande ansvar för bankens webbplatser där våra utvecklare arbetar med både frontend- och backendutveckling. Du kommer att ansluta till ett område, där vi aktivt främjar en inkluderande arbetskultur och värdesätter mångfald. Vårt mål är att uppmuntra innovation och kreativitet genom att erbjuda ömsesidigt stöd.

Vi är en starkt sammansvetsad grupp som präglas av en hög arbetsglädje. Systemteamet består av fem dedikerade individer som ansvarar för att hantera flera olika utvecklingspipelines samt delar av implementeringsprocessen. Du kommer att vara en värdefull resurs för bankens utvecklare, särskilt inom området Web frontend. Ditt ansvar kommer att innefatta att etablera en smidig och effektiv utvecklingspipeline som är i linje med DevOps-paradigmen.

Största delen av våra medarbetare är engagerade inom det agila utvecklingståget. Detta tåg ansvarar för att skapa en heltäckande användarupplevelse av bankens webbplatser och olika tjänster. Vårt övergripande mål är att säkerställa en enhetlig, enkel, njutbar och sömlös kundupplevelse med en hög servicenivå, samtidigt som vi strävar efter att optimera både kund- och affärsnytta. Vårt systemteam utgör ett av totalt 10 agila team inom utvecklingståget.

Ansvarsområden:

  • Tillsammans med teamet förvalta och uppgradera de verktyg som teamet ansvarar för och vara delaktig i kompetensspridning kring dessa.
  • Tillsammans med team och arkitekter arbeta med att utveckla vår strategi för Azure Devops.
  • Ansvara, bygga och underhålla utvecklingspipelines i Azure Devops och skapa processer för detta.
  • Stötta utvecklingsteamen i verktygsfrågor.
  • Se till att intern dokumentation är uppdaterad och riktig.


VEM ÄR DU?

För att trivas hos oss behöver du uppskatta en arbetsmiljö som präglas av transparens och öppenhet, där kunskap och erfarenheter delas med andra. Du är en samarbetsvillig och hjälpsam lagspelare, samtidigt som du är strukturerad och har en problemlösningsinriktad approach. En central del av rollen är att kunna kommunicera effektivt och erbjuda nödvändigt stöd till utvecklarna när det gäller verktygsrelaterade frågor.

Du bör ha en mycket god kommunikativ förmåga och en god förståelse för kund- och beställarperspektivet. Att vara självgående och proaktiv är också viktigt för att trivas och lyckas i rollen. Din analytiska förmåga bör vara mycket stark och du bör vara driven, nyfiken och noggrann i ditt arbete.

Förutom dessa personliga egenskaper ser vi gärna att du har god förståelse för:

  • Agila utvecklingsmodeller med CI/CD
  • Webbutveckling

Din kunskap inom dessa områden kommer att vara avgörande för att du ska kunna trivas och utmärka dig i rollen som DevOps specialist hos oss. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av testautomatisering, gärna för testning av användargränssnitt (vi använder TestCafe, Percy och BrowserStack).

VILL DU VETA MER?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Jenny Nilsson på jenny.nilsson@nexergroup.com / 070-301 82 79 alt. Björn Larsson på bjorn.larsson@nexergroup.com / 072-572 36 70. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.

OM HANDELSBANKEN

Den personliga kontakten mellan människor är utgångspunkten för lyckade bankaffärer. Tycker vi. Det har vi tyckt sedan 1871, när banken grundades. De goda relationerna är förmodligen anledningen till att vi fortsätter vara en stabil bank år efter år, med framgångsrika affärer och nöjda kunder. Som medarbetare i Handelsbanken finns stora möjligheter att utvecklas åt det håll som intresserar dig mest - oavsett om du vill bli rådgivare, chef, specialist eller satsa på en internationell karriär. Välkommen till en bank med lång erfarenhet i branschen.


Nexer Recruit logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 jan. 2024 (36 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Nexer Recruit är specialister på rekrytering. Alltid med människan i fokus. Söker du medarbetare som kan lyfta din verksamhet till nästa nivå? Eller är du ute efter nya utmaningar och vill vidare i din karriär? Vi skapar möjligheter för just er att mötas. Den perfekta matchen. Genom att vi är en del av Nexer befinner oss mitt i teknikutvecklingens centrum. Det gör oss till en pålitlig partner för att säkra spetskompetensen. Kunskapen som våra rekryteringskonsulter besitter i kombination med vårt unika nätverk ger oss möjlighet att snabbt hitta optimala matchningar, även till specialiserade roller. Med stort engagemang hjälper vi våra kunder att rekrytera toppkandidater med rätt kompetensprofil, men också sätta strategin för framtida rekryteringar. Vi gör våra kunder redo att möta morgondagen, så att de kan navigera utmaningarna och prospektera möjligheterna som kommer med vår samtids snabba tekniska landvinningar. Strategisk rekrytering på högsta nivå helt enkelt. Med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Skövde, Borås och Helsingborg är vi din lokala rekryteringspartner med global räckvidd.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Skövde
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb