Hoppa till innehåll
Nexer Recruit logotyp

BUSINESS MANAGER TILL NEXER RECRUIT

Ansök nu


Är du en driven person som älskar affärer och att hitta kreativa lösningar åt kund? Är du på jakt efter en ny arbetsplats som är rolig, utmanade och full med ambitiösa människor? Nu har du en fantastisk möjlighet!

Nexer Recruit är ett nischat rekryteringsbolag inom Tech och en del av Nexer Group. Förutom en rekryteringsprocess i världsklass är vårt fokus att erbjuda både kunder och kandidater personlig och engagerad service samt vår marknadskompetens. Läs mer nedan och sök redan idag!

DIN VARDAG

I din roll som Business Manager kommer du ingå i Nexer Recruits centrala försäljningsorganisation och ditt fokus kommer vara försäljning hos nya kunder samtidigt som du vårdar relationen till befintliga. Marknadsanalys och trendbevakning är en naturlig del av din vardag och du kommer utveckla affärer efter kundens behov och potential. Som Business Manager kommer du att arbeta tätt tillsammans med rekryteringskonsulterna och övriga i organisationen för att säkerställa bästa kvalitet till kund. I rollen ingår även strategiskt säljarbete och du ansvarar för att ta fram och upprätthålla ramavtal. Du deltar och driver säljaktiviteter och arbetar aktivt med din ”sales pipe”. Du jobbar för att kommunicera och sälja hela Nexers erbjudande och bjuder med kollegor från andra Nexer-bolag när det passar.

VEM ÄR DU?

Du brinner för försäljning, älskar att göra affärer och kan leva upp till våra ledord Passion & Execution. Du har tidigare erfarenhet av B2B försäljning och du värdesätter starka och långsiktiga kundrelationer. Som person är du driven, innovativ och tänker kreativt i dina möten med kund. Du är och vill vara en del av ett team och jobbar för att skapa en grym säljkultur tillsammans med dina medarbetare. Du kan kommunicera tydligt både internt och externt och har inga problem med att driva ditt eget arbete framåt. Vi söker en person som vill vara delaktig i att utveckla nya affärsområden och vår tjänsteportfölj. Det är meriterande om du har kunskap inom Tech och / eller rekrytering men vi värdesätter din personlighet och ditt engagemang högst.

VILL DU VETA MER?

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linda Samuelsson på telefonnummer: 070-216 37 52 eller via e-post: linda.samuelsson@nexergroup.com Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

OM OSS

Vi har hjälpt våra kunder med lyckade rekryteringar av kvalificerade specialister och chefer sedan 2014 och har lång erfarenhet av att rekrytera inom ett brett spektrum av branscher, både nationellt och internationellt. Våra uppdragsgivare är stora och små aktörer inom privat och offentlig sektor, samtliga med starka erbjudanden och unika positioner på marknaden.

Nexer Recruit är ett fristående rekryteringsbolag som förstår framtidens behov och har den unika styrkan att vi sitter mitt i teknikutvecklingens epicentrum - som en del av Nexer Group. Det gör att vi snabbt kan hjälpa våra kunder att hitta toppkandidater med rätt kompetensprofil, men också sätta strategin för framtida rekryteringsbehov för att kunna möta morgondagens utmaningar.

För att skapa fantastiska lösningar behöver vi fantastiska människor. Vi på Nexer älskar det vi gör. Och varje dag växer och utvecklas vi professionellt. Tillsammans vill vi göra skillnad och vara drivande i den digitala transformationen. Häng på och bli en del av vår framtid!

Nexer Group har 2800 experter i 15 länder. Företaget är en del av Danir-gruppen, ett svenskt privatägt företag med 12 000 medarbetare i 18 länder.

Nexer Recruit | Rekrytering som lyfter din organisation


Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 nov. 2023 (49 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare