Hoppa till innehåll
Nestlé Sverige AB logotyp

Produktspecialist Medical Nutrition - Nestlé Health Science (Vikariat)

Ansök nu
Produktspecialist Medical Nutrition - Nestlé Health Science (Vikariat)

Har du utbildning inom området nutrition och tycker om att vårda affärs- och kundrelationer? Trivs du dessutom i en roll med stort eget ansvar och många olika kontaktytor? Toppen, då kan du vara vår nya Produktspecialist inom Nestlé Health Science!

Placering: Stockholm med omnejd (hemmakontor)

Vi erbjuder
På Nestlé Health Science, en del av världens ledande närings- och hälsoföretag Nestlé, söker vi en Produktspecialist till vårt affärsområde Pediatrik Medical Nutrition. Inom affärsområdet arbetar vi för att upprätthålla och förbättra hälsan hos människor i behov av extra näring. Vi tillhandahåller näringsdrycker, sondnäring och enterala sondnäringspumpar till sjukhus, primärvård och vårdgivare i kommuner. Vi strävar efter att vara den självklara samarbetspartnern på marknaden genom att leverera enastående kvalitet i våra produkter och i allt vi gör.

Som Produktspecialist blir du en central och betydelsefull del för vår lokala affärs- och kundutveckling och tillväxt. Du ingår i ett dedikerat, passionerat och dynamiskt team, som arbetar för att överträffa våra kunders förväntningar. Vårt samarbete präglas av öppenhet och högt i tak där alla förväntas bidra till teamets utveckling.I rollen får du ett stort nätverk internt, i Nestlé Health Science och inom Nestlé Nordics, och externt, med kunder och viktiga opinionsbildare.

Ditt ansvar och arbetsuppgifter
I tjänsten som Produktspecialist ansvarar du för våra kunder främst inom Stockholm med omnejd men även inom andra områden i norra Sverige samt Gotland. Du identifierar, planerar, bibehåller och utvecklar våra kunder och affärer inom ditt geografiska område i enlighet med vår försäljnings- och marknadsstrategi, med syfte att skapa långsiktig tillväxt och resultat. I tjänsten kommer du också att:
  • Regelbundet analysera försäljningsresultat och dina insatser, med support från försäljningschef.
  • Analysera och arbeta med marknadsinformation och dela kunskap, erfarenheter och best practice med team och organisation.
  • Arrangera och facilitera kundutbildningar, presentationer och workshops. Delta i utställningar.
Tjänsten är ett vikariat som sträcker sig till 2024-06-31 och vi tror att du är bosatt i Stockholm med omnejd. Eftersom du förväntas vara ute hos kund, kommer tjänsten att innehålla resor och därmed tillhandahåller vi en tjänstebil. Försäljningsmöten och konferenser hålls i alla nordiska länder och tjänsten innebär ca 20–30 övernattningar per år då du även har kunder i andra geografiska områden än Stockholmsområdet.

Dina erfarenheter och kvalifikationer
Du har en högskole- eller universitetsutbildning och erfarenhet inom nutrionsområdet. Det är meriterande om du har tidigare försäljningserfarenhet men det är inget krav så länge du har ett intresse för området.

Vi ser att du har god affärsförståelse och ett kommersiellt mindset. Det är viktigt att du trivs med att arbeta självständigt under eget ansvar där du själv skapar möjligheter.Du pratar svenska och engelska flytande, muntligt och skriftligt. Vi utgår från att du behärskar Microsoft Office-program.

Din personlighet
För att trivas och lyckas i rollen som Produktspecialist tror vi att du är en driven person som skapar och utvecklar långsiktiga och stabila relationer genom att visa engagemang, bygga förtroende, samt visa resultat och kommunicera väl. Du är dessutom:
  • strukturerad, organiserad och proaktiv och planerar din tid effektivt.
  • pålitlig och levererar alltid enligt överenskommelse med hög kvalité.
  • en kreativ problemlösare. Du förstår och intresserar dig för våra kunders situation, utmaningar och problem, skapar mervärde för kunderna och differentierar Nestlé Health Science från våra konkurrenter. Genom din kreativitet lyckas du sälja in aspekter och värden utöver pris.
  • en passionerad kommunikatör som har viljan att utveckla din förhandlingsförmåga för att kunna influera och bygga kundrelationer.
  • positiv och fokuserar på framtida möjligheter, du har en "can do attitude".
Är du intresserad?
Välkommen med din ansökan senast den 29/5. Vi beaktar endast ansökningar via vårt rekryteringssystem online. Vid frågor om tjänsten kontakta Sales Manager Carola Granholm på tfn 076-100 98 02

Vi ser fram emot att höra från dig!

Stockholm, SE
Mer info
Kontaktperson
Carola Granholm
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 maj 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Nestlé is 308,000 employees strong and are driven by the purpose of enhancing the quality of life and contributing to a healthier future. With more than CHF 91.4 billion sales in 2018, we have an expansive presence with 413 factories in more than 85 countries. We believe our people are our most important asset, so we'll offer you a dynamic international working environment with constant opportunities for development. Want to learn more? Visit us at www.nestle.com.

Liknande jobb