Hoppa till innehåll
NC Holding A/S logotyp

Reservdelsman till British MotorGroup

Ansök nu
Älskar du människor? Gillar du att utveckla processer samt att tillsammans med kollegorna leverera hög servicenivå? Då har en fantastisk möjlighet öppnats!

Trivs du med att arbeta i team och ser styrkan i att göra saker tillsammans? Då kan det vara just dig vi söker!

British MotorGroup Danderyd

British MotorGroup är stolt förvaltare av de legendariska engelska bilmärkena Jaguar och Land Rover. Hos oss finns engagemang, passion och kunskap som gör våra kunders bilägande enkelt och lustfyllt. Vi befinner oss nu i ett expansivt skede och behöver stärka upp vår reservdelsavdelning.

Att jobba hos oss är mer än bara ett jobb, det handlar om passion. Det handlar om utveckling av individen och om verksamheten. Vi är cirka 25 anställda på anläggningen som jobbar tätt tillsammans, med korta beslutsvägar och med mycket involvering av alla på anläggningen. Utöver det är vi övertygat om att fortbildning är oerhört viktigt. Och det erbjuder vi! Alla har en personlig utbildningsplan, omfattande såväl webb- som lärarledda utbildningar.

Om tjänsten/Huvudsakliga arbetsuppgifter

Reservdelsavdelningen ansvarar för försäljning av reservdelar och tillbehör till verkstad, bilförsäljning samt expedierar även såväl privatkunder som grossistkunder över disk.

Som reservdelsman hos oss kommer du att jobba tight med såväl tekniker som servicerådgivare för att säkerställa att rätt reservdelar levereras i rätt tid (när jobbet ska utföras).

Lagervård och att säkerställa att vi lagerför rätt delar är en viktig uppgift.

Du rapporterar till servicechef för British MotorGroup Danderyd.

Dina kvalifikationer

För att lyckas i rollen ska du ha dokumenterat goda kunskaper i bilens uppbyggnad och vara väl familjär i vad olika delar heter. Extra plus om du har kunskaper i vad delen heter på engelska.

Givetvis är det starkt meriterande om du har erfarenhet från reservdelshantering inom fordonsbranschen och gärna från Kobra.

Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Du har minst B-körkort, truckkort är meriterande.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen är det viktigt att du är utåtriktad samt har en god förmåga att jobba i team. Som person är du lyhörd, flexibel och har en god förmåga att se hur olika flöden hänger ihop. Vidare bör du vara innovativ och tycker om att hitta lösningar där inga givna strukturer finns. Du är effektiv och strukturerad i ditt arbetssätt och har ett gott ordningssinne.

I denna rekrytering kommer stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så sök redan nu!

Välkommen till British MotorGroup Stockholm!

British MotorGroup Stockholm, med anläggningar i Danderyd och Smista, är Skandinaviens största återförsäljare av Jaguar och Land Rover. Vi är stolta förvaltare av de legendariska engelska bilmärkena Jaguar och Land Rover. Hos oss finns engagemang, passion och kunskap som gör våra kunders bilägande enkelt och lustfyllt. Nu tar vi nästa steg mot att bli den vassaste serviceorganisationen inom svenska bilhandel. Att jobba hos oss är mer än bara ett jobb, det handlar om att passionerat leva våra kärnvärden.

Som medarbetare i British MotorGroup blir du en del av Nic. Christiansen Gruppen A/S. Nic. Christiansen Gruppen A/S etablerades 1967 och är idag en ledande aktör i den skandinaviska bilbranschen. Koncernen består av en rad bolag som primärt driver import och retailförsäljning av bilar, reservdelar och tillbehör, samt finansiering och leasing av bilar. Bolagen i Nic. Christiansen Gruppen sysselsätter totalt ca. 750 medarbetare, som skapar en årlig omsättning om ca. 9,4 miljarder dkk. Läs mer på www.britishmotorgroup.se eller www.nc.dk.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 maj 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb