Hoppa till innehåll
Naturskyddsföreningen logotyp

Jobba som värvare hos Naturskyddsföreningen i Stockholm

Ansök nu
Till dig som vill vara med och rädda världen!

Vi söker dig som gillar att arbeta tillsammans med andra, är social, öppen och har lätt för att ta kontakt med nya människor. En förutsättning för att du ska trivas hos oss är att du gillar att arbeta resultatorienterat, att du är lösningsorienterad, att du tycker om att utveckla och utmana dig själv och såklart; att du är intresserad av miljö- och samhällsfrågor!

En anställning i vår värvningsverksamhet ger dig goda kunskaper inom försäljning, miljöfrågor och arbete i en ideell verksamhet, något som är goda erfarenheter att ta med sig in i framtida anställningar.

Dina arbetsuppgifter

Som värvare på Naturskyddsföreningen blir din uppgift att, tillsammans med dina kollegor, värva in nya månadsgivare och medlemmar genom kontakt med potentiella givare på gator och torg, i och kring den orten du arbetar. Vi deltar även på en del events, festivaler och i butiker under året.

Du som värvare utgör en oerhört viktig pusselbit i vår verksamhet genom ditt arbete med att se till att vi i Naturskyddsföreningen blir fler medlemmar. Tack vare våra värvare blir vi fler medlemmar som kan påverka riktningen för miljöfrågor både lokalt och globalt. Dessutom blir du en del av vår folkrörelse som har kämpat för en bättre miljö i över hundra år och har många miljösegrar i bagaget.

Tack vare Naturskyddsföreningen och våra medlemmar finns bland annat ekologiskt kaffe och bananer på den svenska marknaden sedan 1995. Genom ett starkt opinionstryck som skapas genom fler medlemmar i organisationen kan vi uträtta stordåd. Hos oss gör du skillnad varje dag!

Vi erbjuder dig
    • Fast timlön: 150 kr/h under nov-feb och 140 kr/h under mars-okt exklusive semesterersättning 12 %. Vid goda resultat tillämpar vi individuell löneökning beroende på hur länge du jobbat.
  • Möjlighet till utveckling och avancemang i verksamheten vid goda resultat.
  • Kontinuerliga utbildningar på veckobasis inom miljöfrågor, ledarskap och säljteknik.
  • Tjänstepension.
  • En inledande utbildning där du lär känna Naturskyddsföreningen på djupet.
  • Betald friskvårdstid varje vecka samt friskvårdsbidrag.
  • Arbetstid: måndag-fredag 10:45-17:30. Du bestämmer själv vilka dagar du kan jobba, men du måste kunna jobba minst 3pass/vecka
  • Arbetsplats: Vi söker personal till våra team i Stockholm.
Det är meriterande, men absolut inget krav att du arbetat med försäljning eller värvning tidigare. Du är över 18 år och talar svenska obehindrat.

Vi ser fram emot din ansökan redan idag!

Vill du komma i kontakt med oss?

Raluca Roiescu,
F2F chef, 073-782 01 65,
raluca.roiescu@naturskyddsforeningen.se

Göran Beskow
F2F säljledare
073-675 57 17

Fackliga representanter:

Unionen: Gert Straschewski, 08-702 65 52, gert.straschewski@naturskyddsforeningen.se

Saco: Peter Hallberg, 076-629 54 57, peter.hallberg@naturskyddsforeningen.se
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
05 nov. 2023 (41 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Naturskyddsföreningen grundades 1909 och är sedan decennier Sveriges mest inflytelserika miljöorganisation. Med närmare en kvarts miljon medlemmar, kretsar med lokal förankring i hela landet och drivande eldsjälar har vi stora möjligheter att påverka. Vi skapar opinion, förändrar beteenden, granskar och kräver att makthavare och lagstiftare tar sitt ansvar.

På vårt rikskansli är vi ca 170 anställda. Klimat, hav, skog, jordbruk och miljögifter är våra viktigaste arbetsområden. Det senaste decenniet har vårt globala arbete blivit allt större och starkare. Vi samarbetar och stödjer ett 40-tal miljöorganisationer över hela världen, tack vare pengar från Sida. Vi står dessutom bakom miljömärkningen Bra Miljöval som hjälper dig att hitta de produkter och tjänster som är minst skadliga för miljön.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare