Supervisor/arbetsledare inom elinstallation – Direktrekrytering till nVent Nordic

Supervisor/arbetsledare inom elinstallation – Direktrekrytering till nVent Nordic

nVent växer och därför söker de en supervisor/arbetsledare till det framgångsrika affärsområdet IHTS!

Den här tjänsten kan du söka även om du saknar cv och komplettera med det senare i processen.

Om tjänsten
Du ansvarar för att se till att installationsprojekten löper enligt plan. Storleken på projekten varierar och du arbetar med flera projekt parallellt. Majoriteten av kunderna är företag inom pappers-, gas- och oljeindustrin, och kundkontakt utgör en stor del av tjänsten. Du rapporterar till affärsområdeschefen i Norden.

Uppföljning och ledning av underentreprenörer är en stor del av ditt arbete och du har en viktig roll i att projekten följer de ekonomiska, kvalitets- och tidsmässiga målen.

Du erbjuds en god introduktion och arbetar inledningsvis tillsammans med din chef och en erfaren arbetsledare. Du genomgår också relevanta utbildningar för att lära dig företaget, projekten och tekniken.

Du arbetar mycket hemifrån under Covidpandemin, men även efter pandemin är över kommer du att ha möjlighet att arbeta hemifrån och du tillhandahålls ett fullt utrustat hemmakontor. Det innebär att du kan bo varsomhelst i Mellan- och Sydsverige.

Eftersom projekten är belägna på olika platser i Sverige är resor vanligt förekommande. Antal resor och resornas längd varierar, men i snitt reser du ca 1-2 dagar per vecka. Resorna är till stora delar planerade i god tid och kan ofta planeras på ett flexibelt sätt.

Vi erbjuder
  • Anställning i ett globalt företag med stora utvecklingsmöjligheter
  • Förmånsbil och goda förmåner i övrigt
  • Fullt utrustat hemmakontor
  • Fritt arbete där du delvis styr över dina arbetstider
  • Stort fokus på internutbildning
Kvalifikationer
Vi söker dig som jobbat som elektriker minst ett par år och har B-körkort. Auktorisation från elsäkerhetsverket, erfarenhet av arbetsledning och/eller värmekabel är meriterande, men inte ett krav.

Som person är du engagerad, ansvarstagande och serviceminded. Du är tydlig i din kommunikation och har en förmåga att skapa engagemang.

Flytande svenska och engelska i tal och skrift är krav då båda dessa språk är vanligt förekommande både internt på nVent och med underentreprenörer och andra samarbetspartners.

Ansökan
Ansök direkt då vi vill tillsätta tjänsten så fort vi hittar rätt kandidat. Så länge annonsen är publicerad är tjänsten inte tillsatt.

Övrigt
Placering: Hemstationering, resor ingår i tjänsten
Arbetstider: Måndag-fredag 7-16. Anpassade arbetstider vid resor
Start: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Tillsvidareanställning på heltid. Provanställning tillämpas.
Lön: Individuell lönesättning. Goda förmåner. Du anställs som tjänsteman. nVent har kollektivavtal.

nVent har anlitat MTX Rekrytering & Bemanning för den här rekryteringen och det är nVents önskemål att alla frågor kring tjänsten hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning.

Kontaktpersoner
Joel Funk, ansvarig rekryteringskonsult
Tel: 076- 880 27 17

Emanuel Davén, rekryteringskonsult
Tel: 076- 880 03 67

Sökord: nVent nordic, supervisor, manager, ledande montör, arbetsledare, arbetsledning, elektriker, projektledare, projektledning, direktrekrytering, Göteborg, Stockholm,
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 juni 2021 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

nVent är ett världsledande elföretag som omsätter 2 miljarder dollar och samarbetar med betrodda varumärken som RAYCHEM, CADDY, ERICO, HOFFMAN och TRACER. nVents nisch är värmekablar och de tillverkar, projekterar och installerar sina produkter. I Sverige omsätter nVent ca 225 miljoner kronor. Företaget har två affärsområden, BIS som verkar på privatmarknaden och IHTS som arbetar gentemot industrin. Huvudkontoret är i Göteborg och de har också kontor i Stockholm.